29.4.2012

Popsit


 Mää olen kuulkaas ihan hurahtanut näihin popseihin <3 Ihania herkkuja, joita voi mahollisesti meidän synttäri- yms-herkkupöydistä bongata! Lupailin jonkinmoista ohjetta näihin ja kokeillaanpa muistella. 


Murskasin Dominokeksejä ja sekoitin niihin maustamatonta tuorejuustoa. En mittaillut määriä ja paras lopputulos syntyykin mielestäni testailemalla. Kyllä sen huomaa, kun massa on sopivaa palloiksi pyöriteltäväksi. 

Sitten pyörittelin pallot. Ensimmäisestä kerrasta viisastuneena kiinnitin huomiota pallojen kokoon, elikkä älä tee liian suuria! Suklaakuorrute kasvattaa niitä yllättävän paljon ja liian isot pallot ei pysy tikuissa. Pyöritellyt pallot kannattaa pistää hetkeksi jääkaappiin ja sulattaa suklaata sillä välin pikkuisen. Sen jälkeen kastoin tikun päätä suklaassa ja työnsin sen jälkeen palloon. Ja taas pallot hetkeksi jääkaappiin (tikku "kiinnittyy" näin paremmin). Tikkuina käytin ihan coctail-tikkuja puoliksi katkaistuina, mutta ensi kerraksi tilaan kyllä ihan oikein. Ullan unelmassa näyttäisi ainakin olevan. 
Lopuksi sulatin suklaan vesihauteessa ja kastoin pallot suklaaseen ja koristelin :) 

Onhan näissä vaivansa, mutta kyllä on vaivan väärtti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti