23.9.2012

Ketut saapuivat Susitielle!

 Näitä minä ootin koko kesän, kun jossain kuvan näin. Syksyllä luvattiin saapuvaksi uutta ihanaa luomuneulosta. Tämä on Nosh Organicsin kangasta, Paapii Designin suunnittelema kuosi. 
Ja sitten kun nämä viekkaat, ovelat, hellyttävät ja suloiset kettuset meille saapui, voin vain todet, että:
I-H-A-N-I-A!!!
Mää rakastuin heti. Ja päätin, että tää on taas se kangas, josta teen vain omille muksuille. 
Kiva oli myös huomata, että tätä sai Pehemiän nettipuojista. Ja tämän Pehemiän pääpaikkahan on täällä Pyhäsalmella, joten tietysti pistin tilauksen menemään. Rouva Pehemiä on kiikuttanut ketut aivan minun kotiovelle asti, tämä vasta palvelua! :) 
Ja ilmeisesti nämä olivat varsin suosittuja. Kangasta ei taida enää saada mistään. Minäkin sain Pehemiältä melkein viimeiset palat. Jes! Runoratsu-froteen kanssa mulla kävikin köpelösti, enkä saanut. Onneksi nyt ei käynyt niin.
Ketut vakuutti minut myös luonnossa ja ideat alkoi pulputa! Tämä kuosi on niin ihana, että päätin tehdä kuitenkin ihan perusmallin vaatteita. Malleilla kikkailu ei ole tarpeen, kun kangas on itsessään ihana.
 Poju sai ihan perusmallin paidan ja typykkä pitkähihaisen mekon.

 Mekkoon tein taskun tuosta ruskeasta ketusta. Poika on ollut vailla taskua myös omaan puseroon, kai se täytyy hälle ommella :) Sinne vois kuulema laittaa pieniä tavaroita!
 Ketut kävi nuuhkimassa ulkoilmaa. 
Nuo sävyt on mukavan syksyiset ja tuo mulle mieleen Pihlaja-karkit. 
Pitihän ne sitten kuvata syksyisen pihlajan oksalla.

Neulokset saa multa arvosanan 10-. Väri ja kuosi on täydellinen, materiaali myös niin kivan tuntuinen ja luomuuskin suuri plussa.  Miinus tulee siitä, että ruskeapohjaisen ketun pohjaväri on jo aavistuksen haalistunut, vaikkei ole monessa pesussa vielä käynyt. Kuivaan kyllä rummussa, että voi johtua siitäkin. Mutta täyden kympin kangas saa multa vasta kun kestää rumpukuivauksen mukisematta ;)

1 kommentti:

  1. Tykkään erityisesti tuosta keltapohjaisesta. Mun alkaa tehdä mieli Fazerin kettukarkkeja kun katselen tuota :)

    VastaaPoista