2.5.2013

Garderoobi kuntoon!

 Huhuu! Täällä ollaan. Takana ehkä pisin blogitauko ikinä. Siihen ei ole mitään sen kummempaa syytä kuin se, että on pitänyt niin kovin hoppua muiden hommien kanssa. Tämä kevät tuo aina tullessaan pihahommat, lisäksi meillä ne tänä vuonna tulee varmaan triplana, kun viime syksynä kaivettiin salaojat. 
Haravointia, istutuksia, kasvihuoneen siivousta, terassi/pihasuunnitelmia, pihan siivousta.. Ihania, mukavia hommia ja jokaisena vapaana hetkenä mieli halajaa vaan pihalle. 

Lisäksi oon ollut mukavan kiireinen ompelujuttujen kanssa. Pidin viikko sitten avoimien ovien päivän/tuote-esittelyn ja sain mukavasti kävijöitä sekä tilauksia. Seuraavat pari viikkoa meneekin varmaan aika intensiivisesti surruuttaessa. 
 Poju sai läjän uusia paitoja. Jotenkin ihmeellisesti hän on venähtänyt viime kesästä ;) 
Kesäksi tein teeppareita mm. tuosta yllä näkyvästä Viljamin puodin pandat-trikoosta. Se on niin suloinen kangas! Teeppareita myös raidoista. 

 Lillestoffin juna-trikoosta syntyi myös teeppari. Ja tuon alla olevan paidan pöllö oli aika ehdoton valinta, tämän seuraavan tarinan takia: 
Poju sanoi yksi päivä "tuleppas äiti tänne, niin minä näytän mikä on minulle tärkeä kangas!"
Otti kädestä kiinni ja kuljetti minut kangaskaapille, käveli määrätietoisesti pöllökankaan luokse ja osoitti: "tämä!". <3 
Tuo pöllötrikoo ei ollut mitään mun suosikkia, mutta jotenkin tuosta paidasta tuli kovin suloinen kun vähän vihreää. 2 kommenttia: