20.2.2012

Tervetuloa vinttiin!

Vau! Meijän vintti valmistui. Siis kyllä se vielä on hieman vaiheessa, mutta vain sisustus-juttuja enää. Päästiin sinne nukkumaan jo reilu viikko sitten ja onhan se ollut ihan mahtavaa. On mukavasti tilaa ja muutenkin siellä on jotenki sellainen erityisen hyvä fiilis. Tai hyvät energiat, niinku tuumasin. Kurkataan näitten kuvien kautta pikkusen, että miltä siellä näyttää. Sellasia vähän laajempia kokonaisuuksia katellaan sitten myöhemmin, kunhan kaikki näyttää siltä miltä pitää. :)

 Me nukutaan ikkunan alla. Sieltä onkin mukava aamuisin katella lintuja, autoja ja muuta kivaa.

Tämä kuva ihan vain siksi, että kattokaa nyt kun mun "vauva" muka kasvaa. Niin, että tulee ulos yöppähaalaristakin. Nouuu! :D Ehkä äitin pitää vaan hyväksyä ja hankkia isompi haalari. (Ajatuksena olis kyllä ommella itse..)

 Marjapuuron värinen astiakaappi ihastuttaa vain aina uudestaan ja uudestaan! Ostin sen Romu-Heikiltä Oulaisista. Se oli melko huonossa kunnossa, mutta vein sen työkeskukselle entisöitäväksi ja ihanahan siitä tuli! Väri on mahdollisimman lähellä sitä vanhaa maalisävyä. 

Tämä kuva vaan ei suostunut pysymään oikein päin :( Onkohan se liian iso siinä suunnassa?! Minä kun en ole mikään tekniikan ihmelapsi. Noh, tässä kuitenkin mun aarteita eli toinen toistaan kauniimpia kankaita. Paljon aitoja alkuperäisiä 70-luvun retroja, mutta myös ihan uusiakin joukossa. Mulla on vintissä ihana oma työtila, jossa voin ommella, jne. Lisää kuvia myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Oliko tyyris käyttää työkeskuksella entisöitävänä?

    VastaaPoista
  2. No, ei kyllä minun mielestä ainakaan! Tuon kaapin hintakin jäi alle sataseen vaikka siihen on maalinpoiston ja maalauksen lisäksi uusittu takalevy, hyllyjä ja laatikoiden pohjia. :)

    VastaaPoista