2.3.2012

Taikinaterapiaa

Se oli sellainen laskiainen! Tuiskutti niin hirmuisesti, mutta mäessä käytiin. Sieltähän ei ole tietenkään yhtään kuvaa.. 

Leivottiin pullaa Pikku-Karhun kanssa yhessä. Välillä hän viihdytti siskoaan lukemalla satuja <3Pitsaakin tehtiin. Nyt joku aattelis, että laskiainenhan oli jo aikaa sitten. No niin olikin, mutta tää mamma on ollut nyt hyvin kiireinen ja samalla laiska päivittääkseen blogia. 

Pullat oli perinteisia laskiaispullia sekä vähän tuunattuja suklaavaahdolla täytettyjä. Olipas vain herkkuja, niinku pullat aina.


Nyt aurinko paistaa täydeltä taivaalta, vesipisarat putoilee räystäiltä ja katolta tippuva lumi säikäyttää! Kyllä, se näyttää taas tulevan. Kevät nimittäin! Pitkän ja pimeän talven jälkeen se ilahduttaa aina, vaikka myös talvi-ihminen olen. Nämä neljä vuodenaikaa on kyllä rikkaus, jokaisessa on jotain ihanaa. 

Ja asiasta kolmanteen, kertokaa joku minulle, miksi en voi pystysuuntaisia kuvia lisätä tänne? Tämä kääntää ne tuollaiseen vaakaan ja pyöräyttää siis väärinpäin. :( Enkä saa käännettyä niitä oikein. Suruttaa! Monta ihanaa kuvaa jäi tästäkin postauksesta pois. Eihän niitä pää vinossa viitsi katella. Pöh!

1 kommentti:

  1. En tiedä miksi se kääntää ne kuvat ihan katolleen, mutta ei anna kääntää takaisin.. Mulla tekee siis ihan samaa :(

    VastaaPoista