15.1.2013

Oi inspiraatio, olet ihana!

Onkohan se tää alkava kevät vai mikä, joka saa inspiraation oikein valloilleen. Aina mulla päässä risteilee idea poikineen, mutta nyt on jotenkin semmonen kauhee luomisvimma ja palan halusta toteuttaa kaikkia ajatuksia. Inspistä löytyy niin sisustukseen, ompeluksiin ja reseptikokeiluihinkin. 
Ja jos nyt tässä välissä oikein nätisti pyytää, niin saisko sen lisätunnin taikka kaksi näihin vuorokausiin, kiiiiiitos! *Silmänripsien räpsytystä* Pehmoiset maatuskat ja pöllöt oon ommellut jo viime vuoden puolella. Niitä syntyikin melkoinen armeija. Pehmotukset tekivät hyvin kauppansa joulun alla, mutta vielä useita mollusilmiä täällä odottaa uutta kotia :) 
Tykkään niin kovasti ommella noita, ihana on penkoa tilkkulaatikkoa ja valita kankaita. 

 Nämä molemmat on tilaustyövaatteita. Halusin vain sovittaa Teelle, hän kun vielä on niin pieni, ettei kieltäydy  sovittamasta tytön vaatteita. Kalastavista karhuista tuli söpönen mekko ja Kamomillahepasta a-linjainen tunika. 
Lanttu-akkakin pelmahti kuvaan, noh samalla hän esitelköön bodya, joka ommeltiin kyllä jo synttäreille. Tykkään niin kovasti tuosta kukka-kankaasta. Olikohan se Znokin..? Hihat on keltaista joustista. Yksiväriset hihat halusin tehdä, niin bodya voi käyttää hyvin myös liivimekkojen alla. 

Pakko vielä hehkuttaa Majapuun salaista kangaspakettia. Tilasin paketin "keltaisen ystävälle" ja kyllä tykkäsin. Punaista palloneulosta oli tuollainen kapeampi pala, mutta siitäkin saa vaikka mitä. Muita kankaita oli reilusti. Erityisesti tuo mäyräkoira-trikoo on vienyt mun sydämen. Sitä tilasin jo aiemmin ja salaa toivoin että tässäkin ylläripaketissa sitä tulisi. 

Mutta hei, mä sain tänään sen rakkaus-tapetin ja aattelin illalla lasten nukkuessa vähän puuhailla pikku-projektini parissa! Voisinpa jo huomenna näyttää sen täällä :)

4 kommenttia:

  1. Aivan valloittava blogi :) Tästä iloisesta ilmapiiristä tulee tosi hyvälle tuulelle :)

    VastaaPoista
  2. Lämmin kiitos! :) Minä tulin hyvälle tuulelle kommentistasi, joten kiitos siitäkin!

    VastaaPoista
  3. Juu, se on tosi söpöä! Harmi, vaan että tilasin niin vähän, että riitti vain tuohon yhteen vaatteeseen.

    VastaaPoista