3.2.2013

Ajatuksen virtaa..

Melkeinpä ennätyksellisen pitkä blogitauko takana. Mut nyt oon täällä taas ja koneelle onkin kerääntynyt paljon kivoja kuvia! Suurin osa tästä viikosta meni supervähillä energioilla hirveen dieettikokeilun takia. Ei paljon jaksanut ylimääräisiä enää harrastusten, kotihommien ja ompelusten lisäksi tehä. Onneks kilojakin karisi, ettei ollut ihan turha juttu. Ja jotenkin hullulla tavalla mä nautin itteni haastamisesta ja tuollaisesta ittensä äärirajoille viemisestä. Mutta nyt mää saan jo syödä leipää ja laittaa salaattiin vähän kastikettakin :)
 
 Mun mielestä tuikkutunnelman ei kuulu rajoittua vaan joulunaikaan. Tuon paperitähden jätin vielä antamaan tunnelmaa illan hämyyn. Ja kynttilöitä polttelen iltahämärissä. Nautin näistä pimeistä illoista kun vielä voi!
 Kangasuutuksia ja vanilja-cheesecakea kera lakkasurvoksen. 

 Nuo yläkuvan haalarit lähti synttärilahjaksi eräällä ihanalle typykälle. Kuvassa meijän neitokainen sovittaa, aika samankokoisia kun ovat. Tuo mangosydän-velour on niin herkkua, että ehkä Lyyti-neiti saa omat samanlaiset.

Alemman kuvan ketut ja pöllöt-tunika lähti kummitytölle. Hän sai itse valkata kankaan ja päätyi tähän ihanuuteen. Uutuus-kankaissa on paljon tällaisia tosi kivoja kuoseja, jotka sopii isommillekin lapsille ja miksei aikuisillekin. Aikuisten tunikoita olen tehnyt vähän enemmänkin. Toivottavasti pian saisin uuden toiminimen käyttöön niin saisin uusia vaatteita esille. 
Mukavan jälleenmyynti-diilinkin olen saanut, joten minulta voi myöhemmin myös ostaa muita kivoja lasten juttuja :) Sain taas yks päivä ihanan mannekiinin kylään ja hän niin tottuneesti poseeras erilaiset mekot yllään. :) Näitäkin kuvia sitten lisää kun saan yrityksen "virallisen" sivun avattua.
 Meijän tanttara sai söpön kettu-mekon uudella Hulmu-kaavalla. Kaava on kiva ja siitä on tulossa myyntiinkin eri kokoisia mekkoja. Rinnan alla on rypytys, sen ansiosta helma on vähän leveämpi ja hulmuavampi. Tuota meijän sirppanaa vaan kun ei saa oikein paikoillaan pysymään niin kuvatkin on aina mitä on. Mutta ihania ainakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti