6.2.2013

Kerrassaan ihana Piilopaikka

Oon jo pitkään haaveillut uudesta astiastosta. Perinteiset Teema-astiat on ollut käytössä siitä asti kun muutin omaan asuntoon. Toki ne on ajattomat ja ruskean sekä mustan värisenä yhdistettävissä mihin vaan. Mutt pitkään on tehnyt mieli uusia lautasia.. Olen toki kirppareilta hamstrannut vanhoja Arabian lautasia sekä muita retro-ihanuuksia ja ne on myöskin ihan arkikäytössä. 
Mitkään markkinoille tulleista uutuus-astioista ei oo vaan sykähdyttänyt.
Kunnes tuli Piilopaikka! Piia Kedon suunnittelema kuosi suosittuihin Arctica-sarjan astioihin. 
Noissa astioissa on minun makuun kaikki kohdallaan. Ihanan ajaton muotoilu ja leikkisä kuviointi. Värillisiä astioita oon myös vähän epäröinyt, joten tuo musta-valkoisuuskin on plussaa. 

Muutama osanen on jo hankittuna, mutta hintaa näillä on sen verran, että ihan pikkuhiljaa sarjaa kartutan. 4 kommenttia:

 1. Awwww, näitä siis saa mustavalkoisena! Näin jossain jutun jossa ainakin näytti et kuvio ois ollu ruskeella ja ajattelin, et se on liian seitkytlukulaista. Itelle tuli kans sellanen olo, et pitkästä aikaa löyty astiasto joka ois kiva saada! Meillä onkin ihan kauheen vanhat opiskeluaikaset lautaset käytössä joten.... :)

  Mukavia päiviä, terkut Lappeenrannasta!

  VastaaPoista
 2. Juu, tämä oli kyllä astia-rakkautta heti ensisilmäyksellä! Kuvio on ihanan kiekurainen ja yksityiskohtainen, mutta astioiden muoto ja väritys hyvin selkeä, joten semmonen sopiva combo :)

  Ja kiva kuulla sinusta, ihania kevätpäiviä teille myös!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kuviot mutta itse olen rohkeiden värien ystävä joten (onneksi) ei tarvitse hankkia tätä. Astiakaapit kun pullistelevat liikaa :) Minusta tuo kuvio on niin ihana mutta oikein huutaa värittämistä...

  VastaaPoista
 4. Minä en (ihme kyllä) kaivannut näihin astioihin väriä, vaikka muuten värejä rakastankin. Mutta jotenkin näin nämä jollain kauniilla värikkäällä retroliinalla kera värikkäiden servettien.
  Toki tämä vois värillisenä olla vielä herkumpi <3

  VastaaPoista