20.3.2013

Kultakala

 Sain tuossa pari päivää sitten ommeltua erään jo aika kauan keskeneräisten laatikossa pyörineen vaatteen. Ja kylläpäs siitä vaan tuli heti suosikki-vaate, niin äitin kuin pojankin! 
Oon tehnyt pari vauvakokoista jumpsuittia, mutta tämä oli ihan eka isommalle lapselle tehty. Eikä ees ollut niin hirrrveen kamalan vaikee kuin olin ajatellut. Kaava on oma ja kangas on mun ikisuosikki, Selian Laulukala <3
 Ihanaa, että pojukin tykästyi tähän. Kuttuu sitä jumpsukaksi ja viime yö piti nukkuakin se päällä :) 
Kunhan ilman lämpiää, niin tuo onkin kiva puku niin kauppareissuille kuin leikkipuistoonkin. 
Kyllä neitikin samanlaisen tulee saamaan. Ja ehkä näitä uskaltaa tehdä joskus myyntiinkiin asti, kun lopputulokseen sai olla niin tyytyväinen.

Tuo alempi kuvan on kyllä mun suosikki. Siinä on hyvä valo, tunnelma ja värit. Ja vasta koneelta katsoessa huomasin, että meijän talokin näkyy siinä niin ihanasti :) 
 Sattui mukavan aurinkoinen päivä tänään niin lähettiin kuvailemaan uutta asua ulos. 
Jalassa olevat oranssit huopikkaat on minun vanhat, yli 20 vuoden takaa :) 

Ja tiedoksi mummulle (minun äitille siis), että tuolla alla on useampi välikerrasto, eikä oltu kauaa ulkona. Se kuitenkin tuolla ruudun toisella puolella tätä lukiessaan kauhistelee, kun sillä mummun pojalla on niin vähän vaatettta ja kyllä se varmaan paleltuu.. ;)

Kyllä tänään tuolla ulkona ollessa tuntui, että on se kevät sieltä tulossa. Paljon sillä reppanalla on tuota lunta sulatettavana, mutta mun toiveilla olis, että Teen synttäreihin mennessä olis kesä :) Siis kesäkuun loppupuolella. Joten eihän oo liikaa vaadittu? 
Jospa tuo kasvihuonekin saatais ensi kesänä viimeisteltyä. :D Vaikka kyllä sieltä viime syksynä jo hyvä sato korjattiin! 
Ihmettelin tänään kun yhtäkkiä tuli hiljaista, se on yleensä merkki siitä, että ollaan tekemässä jotain kiellettyä, tms. Hiippailin työhuoneeseen, niin siellä neiti istui hiljaa sohvalla ja luki keskittyneesti Ottobrea :D Tuleva ompelija? <3 

 Aina joskus saattaa saada mukavasti työ"rauhaa" kun keksii lapsille jonkun kivan leikin, jonka parissa ne saattaa viihtyä pitkääkin. 
No, tänään annoin erilaisia kippoja, kauhoja ja muita tarvikkeita, jotta voivat leikkiä ruokaleikkejä. 
Ihana oli ommella ja samalla välillä (sala)kuunnella niitten leikkejä; "otappa tästä lusikallinen basilikakeittoa ja mehua", "nam, maistuupa hyvältä!".
Iloa, aurinkoa ja valoa loppuviikkoon!

9 kommenttia:

 1. Ihana, ihana, ihana <3 talo ja kasvihuone <3 Tuommoisen kasvihuoneen kun saisi (sitten sinne vaaleanpunainen tuoli ja pieni pöytä) :D

  VastaaPoista
 2. Kiitokset kivoista kommenteista :)
  Juu, Maria, oon kans haaveillut sellaisesta pienestä teenjuonti paikasta kasvihuoneessa :)

  VastaaPoista
 3. Ooh, Selia kiittää! Ihana jumppis =).

  VastaaPoista
 4. Valloittava kultakalajumpsukka ja ihanasti sopii yhteen oranssien huopikkaiden kanssa!

  VastaaPoista
 5. Heeeii, kiitti ihanista kommenteista! :)
  Huopikkaat on super-ihanat, mutta harmittavan liukkaat.. poju meni oikeesti nurin joka askeleella :D Joten nämä ei valitettavasti ole kauhean usein käytössä.

  VastaaPoista
 6. Pekka on kyllä ihan "malli". Luonteva ja sopiva tuohon rooliin. Ja vaatteet tosi ihania kuin myös kaikki muutkin juttusi täällä. Mii laik.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana ja tämä kangas on kyllä minunkin suosikeja.

  VastaaPoista