31.3.2013

Mammutti..

 Juu, tällaisia mammutti-päivityksiä on nyt luvassa täältä tönöstä. 
Kun muka on nyt niin kiirettä ollut eikä oo ennättänyt kirjoitella. No, lisäksi mua on vaivannut ihan käsittämättömän kamala niska-hartia-selkäkipu, että koneella istuminen ei oo paljon kiinnostanut. Mutta nyt hierojalla käynnin ja tulehduskipulääkkeiden jälkeen olo alkaa helpottaa ja mieleen mahtuu muutakin kuin sietämätön kipu. 
Pääsiäistä on vietetty! Kera ihanien ihmisten, aurikoisten päivien ja herkullisten syömisten. Mutta niihin palataan seuraavassa postauksessa.
 Pehemiällä on myynnissä tällaista mukavan pehmoista ja minusta mukavan hintaistakin raitainterlockia. Pehemiän rouvan toiveesta ompelin niistä, pupu-aiheisia vaatteita. Pupu retromekossaan seikkailee näissä vaatteissa. Liivimekossa, tunikassa, pipossa sekä jumpsuitissa. Myöskin leggingsit tästä ompelin ilman aplikointia. 
Oranssilla resorilla tämä yksistään ehkä hiukan tylsä trikoo piristyy kummasti. Ja tähän on kyllä muutenkin helppo yhdistellä eri värejä ja kokeilla kivoja aplikointeja. Seuraavaksi mulla olis tarkoitus vähän värjäillä tätä! 
 Kauraiset nougat- palat ja sipuli-fetapiirakka hävisi nopeasti parempiin suihin. 
Mm nämä herkulliset reseptit on peräisin Leivotaan-lehdestä. Se on kyllä mahtavia ideoita pullollaan! Suosittelen tutustumaan :)
 Meijän kodissa vallitsee jo kovin keväinen tunnelma. Olohuoneen iso ikkuna päästää päivisin paljon valoa sisään. Tuo olkkarin päätyseinusta vaan tuppaa jäämään kovin synkeäksi, joten jonkinlaista sisustus-projektia siinä olisi :)
 Tässäpä pieni kurkistus mun kangas-aarteisiin <3 Sain vaarin aateista itselleni tuollaisen mahtavan seinähylly-järjestelmän. Uskoisin sen olevan kotimaista tuotantoa, ehkä jostain 60-luvulta. Hyllyt ei ole kovin "syviä", joten ne ei vie hirveästi tilaa, mutta silti niihin mahtuu paljon tavaraa. Tai siis kankaita. :) Näillä hyllyillä asustaa joustofroteet, velourit ja neulokset. Trikoot on omassa kaapissaan. Työhuoneelta tulee myöhemmin lisää kuvia.
Olen kerennyt ommellakin ihan mukavasti. Mies on talvilomalla nyt ja vähän harmittaa, että tuon hartia-jumin takia en ole pystynyt täysin hyödyntämään näitä ompelumahiksia :( Mutta uutuuksia on kuitenkin syntynyt, tilaustöitä ja vähän jotain varastoonkin. Mulla on tulossa muutamia kivoja myyntitapahtumiakin tässä keväällä. :)
Vielä yhdestä pyhästä saadaan nauttia! Muistakaahan syödä hyvin ja ottaa rennosti, jos siihen vaan on mahdollisuus :)

5 kommenttia:

 1. Teillä on sama keltainen Finlaysonin pyöreä liina kuin meillä :)

  VastaaPoista
 2. :) Se on ihan mun suosikki-liina! Yksi parhaista kirppislöydöistä ikinä <3

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään kans siitä paljon.Usein tulee muitakin hienoja PYÖREITÄ liinoja vastaan. Puuttuu vaan se pyöreä pöytä...

  VastaaPoista
 4. Niin totta, ja pyöree pöytä ei meillä vaan mahtuis mihinkään. Oon sitten vaan pistänyt nuo sopimaan tuohon ei-pyöreään pöytään :)

  VastaaPoista
 5. Voi suloisuus, tuota kangaskaappia. :)

  VastaaPoista