2.4.2013

Muikeat miukulaiset

 Kun näin tätä Metsolan Miina ja Manu-joustista ensimmäistä kertaa, päätin heti , että siitä on saatava jotain omille muksuille. Kangas jäi kuitenkin ostamatta ja olikin sitten nettikaupasta loppu. Noh, Metsolan liikkeessä onnekseni sitä näin ja puolikkaan metrin kotiini kannoin. 
Typylle siitä teeppari-tunika ja pojulle perus-teeppari. 
Typylle lisäksi Hannan kankaan ruskeasta joustiksesta leggarit, joihin testasin tuollaista vekkiä eteen. Ja pojulle samaisesta kankaasta lököhousut. 
On mieluiset! Sekä äitille että lapsille.


 En ole oikein koskaan tehnyt juuri minkäänlaisia taskuja ja aattelin sitten, että nyt on aika testata kaaritaskun tekoa. Parempi testata eka johonkin omaan kuin heti tilaustyöhön. 
Ja kun aattelin että se on varmaan hirrrrveen vaikeeta ja kamalaa jajaa.. Voi että, sehän olikin aika helppo ja mukava tehdä :) Kahtoin vähän vihjettä yksistä omista housuistani, mutta muuten päätin pähkäillä ja "kaavoittaa" taskun itse, jotta voi sitten myyntituotteissa käyttää samaa systeemiä. 
Tykkäsin, että onnistu oikein hyvin. Seuraavalla kerralla vaan teen taskun vähän ylemmäksi. Ja varmaan ainakin oman pojun housuihin isommat taskut kun sen pitäis saada kaiken maailman aarteet työntää taskuun!


Iloista ja aurinkoista viikkoa!

4 kommenttia: