16.11.2010

Hulinaa..

Bloggailuni on alkanut kyllä äärimmäisen surkeasti ja laiskasti.. :( Tällä hetkellä remontti vain valitettavasti vetää pidemmän korren. Mutta, taloprojekti on nyt sillä mallilla, että seinien eristykset on saatu valmiiksi. Eli pääsen mielipuuhani, tapetoinnin pariin. Tänään aloittelin kyseistä hommaa jo ja ihana pukeutumishuoneeni sai uutta kaunista seinäpintaa. Kaksi seinää on marjapuuronpunaiset ja kahdelle seinälle tulee tällaista:

Vallilan Cameo-tapettia. Tosin värit sen verran erilaiset, että musta kuvio valkoisella pohjalla. Täytyy sanoa, että hyvältä näytti! :) Siitä tulee ihana <3

Tänään miehet oli ahkerana ja makuuhuonekin on sillä mallilla, että pääsen tapetoimaan, joten se olisi sitten huomisen urakka! Makuuhuoneen kaksi seinää tapetoidaan mustalla tapetilla, jossa on lintuja ja kirsikoita! Se oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä. :)

Keittiön kalusteiden pitäis saapua ensi viikon torstaina, joten siinä olis sitten tavoitetta saaha kaikki valmiiksi siihen mennessä :D

Mutta tosiaan pieni Tuure-poju sekä tämä remonttihomma pitävät kädet täynnä töitä! Jumpat ja tanssitkin vielä siihen päälle niin en kyllä voi sanoa, että mulla koskaan olis tylsää tai tekemisen puutetta :) Mutta tää on just ihanaa, en valita :) Jos pieniä vapaahetkiä jostain irtoaa niin suuntaan koru"pajalleni" värkkäilemään, olen saanut aika paljon tilauksia, joten oon niiiiiin innoissani aina kun pääsen niitä tekemään.

Katja vaikenee, mutta (toivottavasti) vain hetkeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti