27.11.2010

Korujen remontointia ja talon näpertelyä, vai miten se meni..

Aamun pikkutunteina tuli askarreltua muutamia koruja. Heräsin nimittäin viideltä tekemään niitä :) Pikku-pojun äitinä sekä remonttia tekevänä ihmisenä tollaselle pienelle väkerrykselle ei oo aikaa muuta kuin aikasin aamulla. Ja se onkin ihanteellista aikaa istuskella kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa, mietiskellä omia asioita, eikä oo pakko puhua mitään. Nautin!! Tässäpä kuvia muutamista tuotoksista.


Tällaisia punaisia roikkukorviksia tein, koska niin moni ihminen niitä on pyydellyt! Pikkujouluaikana halutaan kaikkea punaista! Punaiset kaulakorutkin on kyllä tehnyt tosi hyvin kauppansa :)


Muutamia kaulakorujakin tuli tehtyä! Tein myös jonkinverran riipuksia ja laittelen kuvia kunhan saan niihin ketjut.


Nämä molemmat korvikset tein tilauksesta ja nuo kullanväriset napit on kyllä niiiiiin herkut, että pakko vielä jostain löytää itelle tuollaiset :)Remonttihommat on "hyvällä mallilla", niinku ne on ollut alusta astikin :D Tuo lausahdus jo vähän turhauttaa ja huvittaa... Mutta kyllä kaikki on jo oikeesti edennyt tosi hyvään pisteeseen. Keittiö meille tullee maanantaina ja toivottavasti sen kokoamiseen ja asennukseen ei mene kauaa. Joistain paikoista puuttuu vielä tapetti ja sitten lattia koko talosta, mutta se on laminaatti ja nopea asentaa! Tänään en tanssijuttujen takia päässyt remontin tekoon, mutta kävinpäs vähän räpsimässä kuvia, siitä missä tällä hetkellä mennään :) Ehkä näitä on sitten mukava kattella kun kaikki on valmiina, eikä enää muistakaan, miten kova työ on tehty!


Tässäpä ois pienenpieni pala mun (ja ehkä vähä Sakunkin) keittiöstä. <3


Tällainen ihanainen liinavaatekaappi löytyi pitkän metsästyksen jälkeen melkein kuin sattumalta. :)


Meijän olohuone tänään. Hyvällä mallilla, eikös niin :)) Ja itse timpuri työssään!


Mun oma ihana salainen vaatehuoneeni! <3 Tällä hetkellä melko täynnä tavaraa, mutta johonkin ne on remontin tieltä väliaikaisesti laitettava..


Tällaista tapettia löydettiin makkariin ja se oli kyllä mun osalta rakkautta ensi silmäyksellä :)


Kellarin portaat..


Ja tattadadaadaaaaa!! Tässäpä näette maailman rumimman huoneen. Siis hyi yök! En aio käyä täällä pissalla ennen ku tästä on tehty nätti! Onneks talosta löytyy toinenkin vessa :DD Tässäpä olis sit haastetta.


Vanhan talon ihanuuksia. Kellarin pannuhuone, jossa öljykattila, jota parhaillaan yritän opetella "käyttämään". Mielenkiintoista ja jännittävää. Mikäs ihanampaa kuin lämmittää omaa taloa puilla ja nähdä savun tupruttelevan piipusta. Se on mun mielestä vaan niin ihanaa <3 :D


Saunasta olen vahaillut tällaiset, mutta vahaus on vielä kesken. Niinkuin vasemmalta seinästä huomaa rajan, mistä vielä toinen kerros puuttuu :D Oli siis ihan sellaiset puu-puun väriset ennen. Ja sitä väriä en voi oikein sietää :(


Tämmösiä Hyi!-kohtia sieltä löytyi :D Onneks sähkömies hoitaa homman!


Vintille en jaksanut lähteä tänään kuvailemaan. Sinne tulee Tuuren huone ja mun ompelutila sekä tietokonenurkkaus. Portaat johtavat tällä hetkellä johonkin Harry Potterin salaiseen huoneeseen ehkäpä?


Vilpola! <3 Ei nyt ehkä ihan pääse oikeuksiinsa noin täynnä tavaraa, mutta hyvä se on! Valkolakka on uus ihastukseni kohde :)


Piti näpsiä muutama ihanan talvinen pihakuvakin. Huomenna koivukin saa oksilleen muutamia lyhtyjä :)


Jänöjussin mäenlasku!


Ja loppukevennykseksi tämmöset ihanat miehet matkalla Skotlantiin <3

1 kommentti: