24.11.2010

Juustokakkutaivas

Olen juustokakku-fani sekä suklaa-fani, tai voisipa oikeastaan sanoa, että addikti! Ne molemmat on vaan niiiiiin hyviä ja vieläpä yhdessä! :)

Teinpäs siis tällaisen suklaajuustokakun. Resepti oli hieman erilainen kuin niissä kakuissa, joita normaalisti teen.. Ohjeita en koskaan noudata niin orjallisesti ja lisäilen raaka-aineita sellasella mutu-tuntumalla. Tästä kakusta tuli ihan mielettömän hyvä ja täyte poikkesi "normaalista" sillä, että siihen tuli kananmunaa. Keltuaiset ensin tuorejuustoon sekoitettuna ja valkuainen sitten vaahdotettuna sokerin kanssa. Tähän iiiiiihanaan makuun osallisena oli varmaankin se, että täytteeseen tuli melkein 200g ihan oikeeta suklaata, eikä mitään kaakaojauheita :D Koristelut nyt on vähän kököt mutta maku korvaa sen. :)


Tän kakun sekä uunipellillisen pitsan kans oottelen raskaan työn raatajaa 16 tunnin työrupeaman jälkeen kotiin!

2 kommenttia:

  1. Ois kiva saada myös tarkempi ohje mukaan tähän postaukseen niin vois itsekin testailla. :) näyttää sen verran herkulliselta luomukselta!

    VastaaPoista
  2. Juu, mää laitan ohjeen heti kun se löydän! Se oli Kalevan sivulla ja se sivu on nyt ties missä. Ehkä tuleva muutto sen jostain paljastaa :)

    VastaaPoista