17.12.2010

Huh, hulinaa!

Nyt vois kyllä sanoa, että on melkoinen hullutus päällänsä! :) Remontti vetelee viimeisiään ja muuttohommat pitäisi alkaa. Ja huomenna aukeaa minun ja Heinin pieni joulupuoti viideksi päiväksi. Tuuren ehdoillahan tässä koko ajan mennään ja teen sen mitä ennätän! Silti tämä hulina on vaan niiiiiin ihanaa <3 Eniten tässä tilanteessa harmittaa vain se, ettei oikein pääse rauhoittumaan joulutunnelmaan ja laittamaan kotia jouluiseksi. Mutta uusi jouluhan on jo vuoden päästä. :)

Elikkä puoti aukeaa huomenna klo 10 Pyhäjärven keskustassa ja on avoinna keskiviikkoon, joka päivä klo 10-14. Myytävänä on minun ja Heinin itse tekemiä juttuja, koruja, erilaisia käsitöitä, käsintehtyjä suklaakonvehteja ja vähän leivonnaisia. Tässäpä kuvia muutamista myynnissä olevista tuotteista:

 Pussukoita olen taas jonkin verran ommellut. Niitä on niin mukava tehdä. Varsinkin kun on nättejä kankaita. Kaikkiin pussukoihin teen lisäksi jonkun kivan värisen vuorin, pitäähän sen värikkyyden jatkua myös sisälle.
Ja jos vaikka sattuu, että kukkarossa ei ole enää rahaa niin sisään kurkatessa pettymys ei ole niin suuri, kun on nätti kangas vastassa ;) Toimiskohan tuo...


 Tässäpä taas vähän helmijuttuja. Olen tehnyt ihan perinteisiä helminauhoja, niin kaula- kuin rannekoruja ja sitten tuollaisia ehkä vähän "juhlavampia", jossa on ketjua välissä.
 Rintakorujakin on tullut jonkin verran tehtyä. Tällanen sopis vaikka mukavasti talvitakin rinnukseen tai vaikkapa käsilaukkua koristamaan.

Mukavaista joulunodotusta kaikille! Poiketkaahan puodissa jos Pyhäjärvellä liikutte. Palailen vielä ennen joulua asiaan, ehkäpä uuden kodin merkeissä :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogi! Saako näitä sun käsitöitä ostaa mistään enää? Kun en sinne myyjäisiin ehtinyt)=

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :) No mulla on korut myynnissä Kirstin vaateliikkeellä koko ajan, mutta nyt on pitänyt niin kovaa kiirettä, ettei ole uutta kerennyt tekemään. Mutta kevät ja kesä tulee ja sitä myötä myös uusia myyntitapahtumia! :)

    VastaaPoista