2.1.2011

Uusi vuosi, uudet ideat

Hmmm.. edellisessä blogitekstissäni lupasin palata ennen joulua kirjoittamaan. Noh, niin ei kuitenkaan käynyt. Joulu oli maailman ihanin mutta voi apua sitä hulinata. Nyt olen iloinen ja onnellinen, saa hipsutella ja himmailla kotona villasukat jalassa, sytytellä kynttilöitä, tehdä kaikkea pientä kivaa ja aivan siinä tahdissa kuin huvittaa. Muutettiin siis juuri joulun alla ja ah sitä stressiä, joka minulla oli kodin joulukuntoon laittamisesta :D No, joulu tuli ja meni ja kaikki oli ihanaa! Vieläkin vintti on aivan täynnä muuttolaatikoita ja puran niitä sieltä aina silloin kun fiilis iskee. Nyt ei iske! Tuure nukkuu ja itse istun sohvalla tietokone sylissä, syön vielä viimeisiä suklaita ennen huomenna alkavaa, jokavuotista, joulunjälkeistä elämäntaparemonttia :) Uusi koti on ollut ihan mieletön, tykkään täällä kaikesta <3 Saatan innoissani kattoa välillä vaikka jotain sähköjohdon pätkää ja tulla iloiseksi siitä, että se on oikeesti mun :D Saunassa ollaan käyty joka päivä, parhaana päivänä jopa kahdesti! Siellä ei ole lamppua, joten siellä on aivan pakko polttaa kynttilöitä, ai että sitä tunnelmaa. En ole saanut kotia vielä aivan valmiiksi, joten kuvia laitan sitten vasta myöhemmin, kun kaikki tavarat ovat löytäneet paikkansa. Mutta jotain pieniä kuvailuja tässä kuitenkin ..

 Tällaisen käsilaukun pikkusisko sai joululahjaksi. Löysin Skotlannista tuollaisen pikkulaukun ja pitihän sitä vähän tuunata :) Erilaisia nappeja siis ompelin vaan.
 Tuuren kans hengailtiin mun vaatehuoneessa, joka kuitenkin on vielä hieman keskeneräinen niin vielä ei enempää kuvia tuu.
 Tää on mun lemppariseinä <3 Vinttiin vievät portaat ja lyhtyjä, niitähän ei voi olla liikaa :)
Tämä kuva on kamarista. Skotlannista ostettu käkikello pääs asetelmaan ihanien muumi-taulujen kanssa.

Tein itselleni uuden vuoden lupauksen, että rupean päivittämään blogiani ahkerammin. Ja yritän kovasti, kotona on paljon tekemistä ja Tuure ryömii joka paikkaan ja kaipaa tietenkin paljon seuraa :) Mutta otan välillä aikaa itselleni ja tälle blogille. Kun tämä kirjoittelu on niin kivaa! Mukavaa ja idearikasta uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti