10.12.2010

Puuhailua

Heipä hei taas! Yhdet myyjäiset taas lähestyy ja sinnehän tässä on tullut kaikenlaista pientä tehtyä, koruja lähinnä. Ei nyt ole irronnut aikaa myyjäistuotteiden tekemiselle niin paljoa, koska tuo remontti menee tällä hetkellä sen edelle! Olis niiiiiin kiva päästä pian muuttamaan :) Ja kaiken lisäksi Tuurella on ollut nyt niin kiukkuisia öitä, että kaikki on nukkunut tosi huonosti. Mutta teen sen minkä muilta hommilta jaksan! :) Niinhän se vaan menee, että luovuus on huipussaan ja parhaat ideat tulee öisin. Tanssikoreografioitakin pitää miettiä aina illalla sängyssä makoillessa.. Siitä puheenollen, huomenna on naisvoimistelijoiden joulunäytös! :) Sinne on vielä lisäks kovasti harjoiteltu ohjelmia, tänäänkin on neljän eri tanssin harjoitukset. Mutta se on niiiin mukavaa <3
Tässäpäs muutamia kuvia viime päivien aikaansaannoksista.

Tällaisia korviksia tuli tehtyä:


Ja tällaisia kaulakoruja:

 Ja sittenpä vähän remonttikuulumisia. Keittiömme siis vihdoin saapui tuossa viime viikolla ja alkaa pikkuhiljaa olemaan tasoja vaille valmis.. Hyvältä näyttää. Olen rakastunut apteekkikaappiin <3 Asuinkerroksen seinät rupeaa olemaan valmiit. Ja makkari on pian ensimmäinen täysin valmis huone :) Vähän listoja ja muuta pientä hienosäätöä vain puuttuu. Maalasin sen vanhan puulattian harmaalla lattiamaalilla ja siitä tuli maailman ihanin! Ootan vain että pääsee paljain varpain hipsuttelemaan siellä :) Toivottavasti se jouluksi muuttaminen on edelleen realistinen tavoite, ja mielellään tietysti vähän ennen, ettei just jouluaattona.. :D Ootan niin innolla! Siitä tulee mielettömän ihana koti.
Tässä pienen pieni maistiainen meijän keittiöstä. Seuraava kuva tulee sit ehkäpä kokonaan valmiista!
Tässä tapettia, joka löytyy eteisen ja vinttiin johtavien portaiden seinästä. Noh, minähän pienoisena materialistina voin rakastaa mitä vain ja tämä tapetti kyllä kuuluu sinne suurten rakkauksien listalle <3 Samoin kuin Redris eli Redrama, johon ihastuin Neljän tähden illallisessa.. Niinku by the way :D Nojoooo.. menipä taas.
 Ja makkarin tapetti näyttää tältä. Tämä täydellisyys löytyi vasta tosin kovan tuskan ja etsinnän tuloksena, mutta mitäpä sitä ei oman unelmakotinsa eteen tekis :)
 Tähän väliin kuva viime viikonlopun pikkujouluista. Etualalla mun tekemä kakku, joka yllätys yllätys oli hyvinkin suklainen :P Ja kuvassa myös muita ihania herkkuja ja ihmisiä <3
 Tähän on hyvä lopettaa. Fiiliskuva eilisillalta. Oli ihana tunnelma. Sammutin valot, sytytin paljon kynttilöitä, nautiskelin kuumasta glögistä ja itseni seurasta :D Mikä siis hyvin harvinaista, olin hetken aikaa ihan yksin kotona. Käsitöiden tekeminen kynttilänvalossa ei ehkä ole mitään kovin järkevää mutta ihanaa kuitenkin :) Ja taustalla soi Ratpack Christmas <3 Ihanaa joulunodotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti