22.10.2011

Vauvelia odotellessa :)

Pikku-vauvelia odotellessa täytyy kehitellä kaikkea mukavaa tekemistä, jotta ei tämä aika käy pitkäksi eikä pääse turhautumaan tähän rantapallo-olotilaan! Pieni-Tee-poika pitää siitä kyllä aika hyvin huolen, että tekemistä piisaa, mutta pitää sitä vielä jotain pieniä kivoja projekteja itselleen keksiä. Tänä päivänä puuhailin erään kauniin kellon parissa sekä tein Pienelle Karhulle housut.

Tässäpä olisi se kello. Näin sen Halpa-Hallissa ja ihastuin. En kuitenkaan ostanut. Mutta saman päivän iltana piti palata kauppaan uudestaan ja sieltähän se sitten mukaani lähti. Kaunokainen kaipasi kuitenkin mielestäni uuden värin pintaan ja syklaamin sävyisellä askartelumaalilla sen sitten maalasin. Kuvat ennen ja jälkeen:


Hieman oli pimeä nurkka kuvan ottoon, mutta kylläpäs se kuitenkin näkyy!


Meillä saapui tässä männäviikolla saumuri. Iiiiihanaa!!!! Ja mulle saapui myös Lasten Metsolasta ihana lähetys muutamia kankaita ja resoria. Päätin sitten testailla saumuria ja harjoitella lasten vaatteiden tekoa. Ensimmäisenä tekeleenä valmistui sitten tällaiset ihanaiset pöksyt pojulle ja hän oli niin onnessaan kun me ensimmäistä kertaa niitä sovitettiin! :) Meillä oli eräät pieneksi käyneet pöksyt, joissa oli huippuhyvä malli. Ne oli kuitenkin pesussa mennyt jo vähän huonoksi joten ei viitsinyt niitä enää seuraavalle säästää. Niistä saikin purkamalla kätevät pöksyjen kaavat. Kokoa voi aina tarpeen mukaan muuttaa. Saumuri toimi hyvin ja housut onnistui oikein mainiosti :) Mutta kun koitti kuvaushetki, niin herrapa ei ollutkaan kovin yhteistyöhaluinen vaan kipitti kokoajan karkuun, joten nämä kuvat on nyt vain sellaisia, mitä sain napattua:Sittenpä vielä loppuun yksi herkkupala. Saatiin taannoin eräässä kivassa kyläpaikassa superherkullista mutakakkua, joka todella vei kielen mennessään. Ja resepti kuulema löytyi Fazerin leivontasuklaan kääreestä ja näytti löytyvän myös Fazerin nettisivuilta. Pitihän sitä sitten itsekin testata ja ah, miten hyvää se olikaan! Ja helppo valmistaa, tärkeää on oikea paistoaika, jotta kakku pysyy juuri sopivan mutamaisena. Tässäpä resepti ja kuva:

Herkullista lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti