1.11.2011

Viikko sitten sunnuntaina se sitten tapahtui ja meille syntyi kaunis ja terve tyttövauva <3 Olin onnesta mykistynyt! Kovasti tyttöä toivoin, mutta silti kovasti tuntui siltä, että toinen poika tulee. Ei sillä, että se olisi ollut pettymys tai mitään sellaista. Joidenkin mielestä kun näitä sukupuolitoiveita ei saisi olla. Noh, jokatapauksessa ollaan erittäin onnellisia ja täällä remontin keskellä harjoitellaan elämää kahden pienen nappulan kanssa! Ja ihanaa elämää onkin :) Jonkin verran olen ennättänyt tekemään ruoka- ja leivontakokeiluja sekä käsitöitä, mutta niistä sitten myöhemmin.
Tässä on meidän pieni, rakas peikkoprinsessa nimeltä Lyyti:
No, tässäpä tulee samalla esiteltyä yksi käsityö, nimittäin Lyytin uusi mekko. Ostin käsityökirppikseltä pienen palan tuota vanhaa ihanaa kangasta ja se riitti juuri pikkuruiseen liivimekkoon. Ja voi kuinka söpö siitä tulikaan!

Siinäpä isoveikka paijjaamassa pikkusiskoa <3

Äiti tilasi mulle tuollaisen muffinssitelineen ja sanoi antavansa sen muffinsseilla täytettynä vasta kun vauva syntyy. Ja tällainen herkku sieltä tuli, ihania kuorrutettuja muffinsseja. Nam!

Täällä aika menee nyt lähinnä lasten kanssa, vähän remontti- ja pihahommia myöskin. Yritän ehtiä pian taas kirjoittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti