5.4.2012

:)


Leffa-illat on niin piristäviä. Eilen oli moinen! Ystävä toi piirakkaa, se oli superia ja sisälsi ilmakuivattua kinkkua, kirsikkatomaattia, parsa- ja kukkakaalia. Nam! 
Minä tarjosin jälkkärin, joka oli trooppinen hedelmäsalaatti ja vaniljavaahto (kermaan ja turkkilaiseen jogurttiin tehty).
Jälkkärin jälkkäriksi juotiin teetä ja palattiin muistoissa Sveitsiin. Tee oli peräisin viime kesän Sveitsin matkalta ja pelkkä tuoksu auttoi matkaamaan takaisin sinne :)

Meijän leffa oli yks mun kaikkien aikojen suosikkeja; Julie & Julia. Ihana tositapahtumiin perustuva hyvän mielen elokuva, joka sopii mainiosti tällaisille kulinaristeille. Varoitus: tätä elokuvaa ei kannata katsoa, jos itsellä ei ole mitään syömistä! ;) Nälkä tulee.Jokin aika sitten tein kangasvaihtareita ja vaihtariksi lähtee pääsiäiseksi suklaakakku. Pohjana on mutakakkumainen suklaakakkupohja, täytteenä vaniljakermaa ja mustaherukkahilloa. Päällä herkullinen suklaakuorrute ja koristeena pienet suklaamunat. Kakku matkaa tänään tosiaan uuteen kotiin, joten itse ei sitä päästä maistelemaan, mutta onneksi pääsiäisen pyhät on hyvä syy kutsua perhettä kylään ja leipoa kaikenlaista :)


Viettäkää kiiretöntä ja iloista pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti