23.4.2012

Ruka

Vietettiin pääsiäisen jälkeen hauska lomaviikko Rukalla. Ehkei se niin kovin rentouttava ollut, pikku-tiitiäinen oli vähän kipeänäkin ja hulinaa ja touhotusta melkein kuin kotona. Mutta oltiinpas koko ajan yhdessä ja ihanaa meillä oli. 

 Tämän herkun minä nimesin Snickers-kakuksi. Halusin tehä jotain herkkua kun mun pikkusisarukset saapuivat myös Rukalle. Ajattelin, että noissa "mökki"-olosuhteissa voi vähän oikaista ja ostin sellasen valmiin suklaisen jauhopussin, johon lisätään vain öljy. Päätin tehdä peanut butter-muffinsseja, mutta kappas, unohdin ostaa muffinssi-vuokia. Tein sitten kakun! Taikinan sekaan tuli maapähkinävoita, suolapähkinöitä, suklaarouhetta. Kuorrutteeksi pähkinäsuklaalevite-kermaa. Helppoa, hyvää ja kevyttä ;)

 Pääsin laskettelemaan monen vuoden tauon jälkeen. Edelleen yhtä ihanaa! Pikku-Karhukin tuli äitiä morjestamaan. Ostettiin iltojen iloksi uusi lautapeli, DiXit. Oltiin aluks ihan äimänä, että "tää on tooosi outo!". Mutta sitten kun päästiin kärryille, niin pelaamista ei malttanut lopettaa. Jotain ihanan erilaista pitkästä aikaa. Täältä löydät lisää tietoa pelistä. Plussana muuten ihan mielettömän hienot kuvitukset, joita olis voinut ihastella vaikka tunteja! 
 


Edellisestä lomasta jäi mieleen ihana kangaskauppa Kuusamon keskustassa. Sinne piti päästä tietysti uudelleen ja tarttuihan sieltä mukaan monenlaista. :)

Tänään oli ensimmäinen kunnon kevätpäivä. Lämpömittari näytti 10 astetta. Mahtavaa. Huomasin myös, että sulaneen lumen alta on alkanut jo pilkistää uutta elämää. Jännittävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti