25.6.2012

Mittumaari


 Olipas metka juhannus! Aattoa vietettiin perheen kesken omassa (no, ei nyt ihan just meijän omassa, mut iskän ja hänen veljien) rannassa. Ei parempaa paikkaa oo! Muutama kilometri keskustasta, ihana rauhallinen rantapaikka.
Kyllä meidän kelpas. Saunottiin, pelailtiin, syötiin ja höpöteltiin. Kahvit keitettiin tällä tavalla. Ja olipas muuten hyvät sumpit! Tämä ihanasti vinksallaan oleva sauna tarjoaa kyllä mitä mahtavimmat löylyt! Sieltäpä on kiva pulahtaa järveen virkistäytymään, vaikkakin ehkä vähän myöhemmin kunhan vesi lämpiää. 

 Rohkein oli tämä hurjapää, joka tassutteli rantavedessä, kunnes kaatua kupsahti niin, että kaikki vaatteet kastui. Sen jälkeen mentiinkin sitten pylly paljaana eikä kylmä vesi hirvittänyt pikkumiestä yhtään. Hrrrrrr!!

 Hyvä ruokahan se kuuluupi joka kissanristiäisiin. Ja jotenkin tuommosissa rantaolosuhteissa ruoka maistuu (jos mahdollista) paremmalta! Perinteiset grillattavat piristettynä muutamilla uusilla mauilla.
 Jälkkäriks nautiskeltiin pannukahvia ja mustikka-muru-piirakkaa vaniljakastikkeella. "Katoppas äiti!"

Juhannuspäivän iltaa vietettiinkin sitten ystäväpariskunnan kera pelaillen.
Oli ihan mielettömän hauskaa!
Nauru raikas yöttömässä yössä. :)
 


Punaherukatkin kypsyy pikkuhiljaa. Pakastin alkaakin jo tyhjentyä marjoista ja mehuista, joten äkkiä lisäääää! Syömisten suhteen mentiin tänään tosi simppelillä linjalla, aina ei jaksa kikkailla. Eikä tarviikkaan! 
Mahat täytettiin kinkkupiirakalla, feta-salaatilla ja jälkkärinä Viennettaa. 
Hyvää oli!  Ihanan välitön ja rento tunnelma. Kellään ei ollut kiire minnekkään, useita tunteja vierähti pelaillen. 
Krokettia, mölkkyä ja veresteltiinpä myös muistoja ja pelattiin Nurkkajussiakin! 
Aivan mahasta otti kun niin piti nauraa. Sori naapurit!

Saatoin muuten hävitä joka pelin, mutta ei se mitään :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti