14.8.2012

Olé!

 Käytiin Helsingissä pikareissulla, häähumussa. Napattiin pikainen lounas keskustassa ja suunnattiin vaatteiden vaihtoon ennen juhlaa. Hääpaikalle matkattiin ensin junalla, sitten metrolla. Niinku kaupungissa kuuluukin :) Vaikka näin jälkeenpäin kannatan kyllä taksia, koska muutama askelkin piti ottaa ennen kuin määränpäässä oltiin.


 Hääpari on tavannut toisensa flamenco-tanssin parissa ja häitä juhlittiinkin varsin espanjalaisissa tunnelmissa. Tanssivan ja musisoivan parin lähipiiristä löytyy monenlaisia taitajia, joten hienoista esityksistä saatiin juhlassa nauttia. 
Pariskunta oli kaunis ja niin onnellisen näköinen.
 Ruoaksi oli erilaisia tapaksia, jotka oli kyllä tosi herkullisia! Hirmuisesti oli vaihtoehtoja ja kaikkeahan piti maistaa vähän ;)

 Jälkkärin aikana vatsassa oli tilaa enää yhelle kakkupalalla ja ei liene yllätys, että minä valitsin tuo suklaamoussekakun. :) Ja osoittatui hyväksi valinnaksi, tosi hyvää ja samettista!Kaiken kaikkiaan oli todella hauska kekkerit! Ihana pari sai toisensa ja vieraat viihtyivät. Tanssilattialla pyörähdeltiin ja masut täytettiin herkuilla. 
Yön pimeydessä matkattiin taksilla majapaikkaan ja aamulla heti suunta kohti kotia! 
Hirmunen ikävä muksuja, kyllä rutistin ja suukotin niitä koko illan kun kotiin tultiin. 
Pian olis edessä se Tukholman reissu, jota ootan kyllä todella innolla, mutta samalla mietin että onko se tälle mammalle yhtä parkua kun on ikävä lapsia ;)) No ehkei sentään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti