28.11.2011

Joulu saapui Susitielle

Kyllähän tämä on sitä jouluhömpötys aikaa taas. Ja siitäkös minä tykkään! Joululauluja, joulukoristeita, joulusyömisiä, joululahjoja, joulumyyjäisiä... joulu joulu joulu. <3 Muutama viikko sitten aseteltiin jouluvaloja sekä ulos että sisälle. Mutta sydämeen se joulu hiippailee varkain, pienen pienin askelin jo lokakuussa. :) Minä nautin tästä kaikesta niin kovasti. Tämä on ensimmäinen joulu, jota saan kunnolla laittaa meidän ikiomassa kodissa. Viime jouluna päästiin muuttamaan aatonaattona ja remontin jäljiltä oli ihanaa olla vaan ja huokasta. Mutta olihan se kyllä ihana joulu! 
Ensi lauantaina on joulumyyjäiset ja yritän nyt vähän valmistautua niihin, vaikka kaikista eniten tekee vain mieli puuhastella kotihommia ja tehdä kaikkea kivaa kotiin. Myyjäisten jälkeisenä viikonloppuna meillä onkin sitten nimijuhlat ja niihin pääsee leipomaan kaikkea kivaa. 
 Pikku-Tee on kovin kiinnostunut valoista, kynttilöistä ja kaikesta koristuksista. Pieni tonttupoika :)
 Näin joskus lehdessä kuvan näistä ihanista piparkakkumuotti-valoista ja halusin hankkia ne itselle. Ympäröin niillä keittiön ylähyllyn, jolla on meidän ihanat aarrepurkit! Tähän tuli sellaista aivan ihanaa vanhan kaupan fiilistä.
 Lintuhäkit on niin kauniita. Tämä oli taas näitä minun ostoksia, jotka on pakko saada ja niitä on sitten mukava kuljettaa loppupäivän mukana ;) (Niinkuin Ranskasta ostettu peuran pää :P Se oli muuten niin ihana löytö, että täytynee kuvata se joku päivä ja näyttää täällä!)
Pienen pieni lintuhäkki. <3 


Hmmmm.. mitähän näistä syntyy?? Se selviää seuraavassa päivityksessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti