16.11.2011

 Sunnuntaina meidän perheessä vietettiin toista isänpäivää. Iskä herätettiin ja lahjottiin ja tarjottiin aamupala. Ja kai täällä blogissa voi kertoa niistä epäonnistuneistakin projekteista ;) No, mun mansikkakakku oli valitettavasti tällainen! En ole koskaan ennen kakkupohjan teossa epäonnistunut, mutta nyt kävi niin. Vatkasin taikinaa liikaa ja kuohkeus hävisi. Makunsa puolesta kakku kyllä päivänsankarille onneksi kelpasi, jäi vaan vähän lättänäksi. Siitä syystä kakkukuvaa ei ole tarjolla nyt tällä kertaa ;)

Papalle ja vaarille kovasti mietittiin jotain kivaa lahjaideaa. He kun ovat miehiä, joilla "on jo kaikkea". Ainakin kaikkea tarpeellista, ja mitään turhaa ei viitsi ostella. No, sittenpä kekkasin pistää karkkitehtaan pystyyn ja lahjaksi lähti siis kotitekoisia karkkeja ja Pikku-Karhun tekemää taidetta <3 
Rocky Road-karkkien ohje löytyykin tuolta aiemmasta postauksesta ja Pähkinä-Suklaafudgen ohjetta voin laittaa myöhemmin.

 Lättänäkakun vuoksi oli ihan pakko tehdä vielä jotain kivaa ja hyvää ja vähän nätimpää :) Miehen vanhemmat kävivät meillä isänpäiväkahveilla. Löysin netistä kivan Suklaafondant-ohjeen. Nämä oli tällaisia pieniä mutakakkusia, jotka vaniljajäätelön ja vadelmien kanssa oli kyllä ihan hyviä!
Pikku-Karhun kanssa asentelimme eilen ensimmäiset jouluvalot ja pikkuhiljaa alamme pukemaan kotia muutenkin joulupukuun! Ihanaa aikaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti