19.11.2011

Ruusuisia unelmia

Eilen illalla me viimein saatiin vintin tapetointi alulle. Näinhän ne normaalit ihmiset perjantai-iltaa/yötä viettävät. Tapetoiden! Piti hiljaa hipsuttaa koska T-poika nukkui yöuniaan juuri tapetoitavan paikan alapuolella. Tapetista pieni maistiainen tuossa alla olevassa kuvassa. Kyseessä on Borås-tapettien Boheme-sarjaa. Mielettömän ihana tapetti, kaunis ja aika helppo "käsitellä". Haaveenani on ollut sisustaa vintti sellaisella "mummola"-fiiliksellä. Haluan siitä sekoituksen romanttista ja retroa. Pian toivottavasti saan esitellä valmiin vinttikamarin täällä. :)


 Meillä oli apurina tapetointipuuhissa tällainen pieni tapettityttö <3 Hän kun ei neliviikkoisena tunne vielä mitään nukkumisrytmejä, niin hän sitten toimi työnvalvojana meillä.


Loppuviikosta sain muuten iiiiihanan lähetyksen Myllymuksuilta. En ole sieltä ennen kankaita tilannutkaan, mutta tämä tilaus yllätti niin positiivisesti, että takuulla tilaan uudestaan :) Yksiväriset on resoria, Pilvi-kangas trikoota ja Piparikukka joustofroteeta. Ihanainen liivimekko oli tarjouksessa, joten se piti ostaa odottamaan Lyytin kasvua. Leppis-pussuka oli kaupantekijäinen! Ja tosi kiva idea oli tuommoset kangasnäytteet. Mukava kun pääsee hypistelemään niitä, niin on paljon helmpompi tehdä tilausta jatkossa. Näistä ihanuuksista on valmistumassa kaikkea kivaa lapsille. Jos vuorokaudessa olisi se lisätunti, niin se menis varmaan noihin ompeluksiin! Mutta kyllä ne valmistuu :)
 Tässä ei ole tämän illan iltapala, mutta eräänä iltana tuossa oli aika ihana kellahtaa sohvannurkkaan näitten kanssa! Ja toki miehenkin, vaikka sen ansiosta en saanutkaan tuota jätskipurkkia tuhota ihan itsekseni ;) Iloinen yllätys oli tuo ihana Häagen-Dazs-jäätelö, jota oli ilmestynyt paikalliseen markettiin. Syötiin tuota Floridan matkalla HD-jätskibaarissa ja oli niiiiin ihanaa! Tosi kivaa kun sitä saa täältäkin.

Leppoista lauantai-iltaa ihmiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti