28.1.2012

Pakkaspäivän aatoksia

 Hiphei, tässä kuvaa vielä aiemminkin jo esitellystä pöllö-paidasta. Herra ilahtui siitä kovasti ja kaikkea mitä hän itsekin syö, pitää aina syöttää pöllölle :) Ihanaa! Mutta tästä syystä paita on kyllä pyörinyt jo aika monta kertaa pyykkikoneessa. Noh, pääseepähän saumat ja aplikoinnit koetukselle! 

Pakkasta on paljon ja on niin kovin kylmää! Mentiin muksujen kanssa tänään talviriehaan, mutta se olikin peruttu kovan pakkasen vuoksi. Pöh :( Olen minä tarennut silti käydä nyt juoksulenkillä vaikka useana päivänä elohopea onkin painunut alle -15. Lenkkeily tuolla kirpeässä säässä on tosi ihanaa, mutta vielä ihanampaa on sen jälkeen tulla kotiin ja kääriytyä peittoihin!
 Meijän talo on niin kovin vetoisa ja viileä, että parasta näin talvisaikaan on saada käsiin iso kupillinen kuumaa kahvia ja kyytipojaksi tietysti jotain makeaa ja ihanaa :)
 Kuvat on viime viikonlopulta. Tein herkkumuffinsseja vaalipäivän päivälliselle jälkkäriksi. Nämähän oli, minut tuntien tietenkin, hyvin suklaisia. Herkullisia ja vei kielen mennessään! Mulla on leivontapäivä nykyään vain kerran viikossa, koska yritän karistaa muutaman kilon itsestäni.
 Mukero sai myös uudet pökät. Ne on ommeltu Ikasyrin ihastuttavasti sydänveluurista. Housujen kaava on uusimmasta Ottobresta, tosin vähän muokkailtuna. Kuminauhakujan sijaan tein vyötärolle resorin, koska se on vaan mun mielestä kaikkein paras.

Nam! Aamupalaherkuttelut menossa. Mä lähden tästä kohta jumppaamaan vielä ja tänään meillä onkin luvassa pitsa-ilta :) Me ei yleensä koskaan haeta pitsaa, kun itse tehty on jotenkin vaan niin paljon parempaa. Mutta yks päivä viikolla ukkeli ehdotti, että lauantaina kyllä haetaan pitsaa joten pitäähän sitä sitten hakea ;) Eilen mentiin juoksulenkillä pitseerian ohi ja mikä tuoksu sieltä kantautuikaan, antoi kummasti potkua lenkin loppuun kun ties, että huomenna herkutellaan :D 

Ihanan herkullista lauantai-iltaa sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti