12.7.2012

Tuntuu syksyltä..

 Ainakin välillä. Ja voin sanoo, että minusta se tuntuu hyvältä! Kesä on kiva, niinkuin muutkin vuodenajat, mutta syksy/alkutalvi on jotain aivan erityistä. Voisin palattaa vaikka kuinka niistä tunnelmallisista illoista, syysiltojen tuoksusta, siitä, miten ihanaa on kun saa kaivaa sen muhkeimman neuletakin ja kaulahuivin esille. 
Toki minä voisin joitakin viikkoja vielä nautiskella kesäsäästä, mutta jos tiedotteisiin on uskominen, ei niitä ihan hirveesti olis luvassa. 

Täällä meijän kylällä järjestetään kesäisin kerran viikossa iltatori. Sitä isännöi joku paikallinen järjestö aina vuorollaan, järjestää sinne ohjelmaa ja pitää kahvikiskaa. Iltatoreille saa tulla kaikki halukkaat myyjät kauppaamaan omia tuotteitaan. 
Noh, eilen vuorossa oli Naisvoimistelijoiden iltatori. Ja tää kyseinen mamma häärää myös niissäkin porukoissa aika aktiivisesti, ohjailee eri-ikäisten ryhmiä/jumppia ja kuuluu johtokuntaan. 
Minä olin siellä sitten pesueeni kanssa. Yhden kerran esiinnyin itsekin ja toin tuotteitani esille. 
Kiinnostuneita oli onneksi tälläkin kertaa. 

Onko nää jotenkin karmivia?!
Kyllä nuo päät jotenkin vähän pelottavilta näyttää, mut tosi kiva saada muutama pipo esille tuollakin tavalla. Ja kyllähän se vähän havainnollistaa pipon malliakin! Tuo keltainen peura-kangas on nyt yks mun lemppareita ja oon vakavissani harkinnut tuota pipoa omaan käyttöön.

Tuo tori-ilta oli kyllä jotain aika hullua. Tuli kiire. Niinkuin meillä aina. 
Mies vei vaan meidät ja joutui kiireesti lähtemään omiin menoihinsa. 
Mä sain laitettua kamani esille ja kävin vaihtamassa esiintymisvaatteet. Esitys sujui hyvin, vettä ei satanut tummista pilvistä huolimatta. 
Sitten kauhee paniikki, muksuille ei tullut mitään evästä mukaan ja Lyytillä selvästi jo nälkä. Noh, lähettiin lasten kans käymään vaunuilla kaupassa (kauppa onneks tien toisella puolella). 
Ostettiin ruuat ja juoksun kanssa takaisin torille. Torille, jossa huomasin Pikku-Karhun kädessä kynsilakkapullon, jonka se oli kaupasta napannut. Nouuuuu! 
Sitten siinä äkkiä rupesin lappamaan ruokaa Lyytin suuhun, kunnes aloin samalla jututtamaan erästä tuttua. Hetken päästä huomasin tiuskivani Karhulle, että "syö nyt äkkiä, äitillä on nyt tässä vähän hoppu". Poju mietti varmaan ihan ihmeissään, että mitä se nyt minun suuhun tuota yrittää työntää :D 
Sitten vielä kaiken huipuks alko tihkuttaa vettä ja ehkä puolessa minuutissa se kehittyi kunnon rankkasateeksi! Ei muutaku sadesuoja vaunuun, tavarat kasaan ja juoksun kanssa pois!
Toki oli sitten lähdettävä vielä palauttamaan se kynsilakka ja poju teki sen kyllä niin reippaasti vaikka selvästikin oli ihan nolona. Reppana.
Vau! Oli säpinää :)

Nuo matkalaukut on osoittautunut ihan korvaamattomiksi, kun saa tosi kätevästi ja nopeasti tavarat kasaan. Ja helppo kuljetella. Ja ehkä parasta; niin ihanan näköisiäkin!

Minä leivoin suklaamuffinsseja kahvikojulle myyntiin. Pääsikin pitkästä aikaa tuo telinekin käyttöön.

Vähänkö tuollaisten hullunmylly-päivien jälkeen osaa arvostaa tällasia vähän leppoisampia päiviä! 

Super-ilahduttavaa oli huomata uusia lukijoita! Siitä tulee ihan älyttömän hyvälle tuulelle. 

Tervetuloa Nappihyppelylle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti