27.11.2012

Ommeltua.. sur-rur

 Vinot pinot tilaustöitä on tullut ommeltua viime päivinä. 
Ensi viikolla aukeaa kirjastossa myyntinäyttely ja ens perjantaina on joulumyyjäiset. Ja niiin, huomenna on myynti-ilta Nallevillassa. Siellä on tuotteita myös Pehemiältä, Nanulta sekä Siskon koruja. Jos vaan suinkin pääset, niin tule juuri sinäkin käymään :) 

Yritän tässä kaikelta muulta touhulta ehtiä saada jotain uutta valmiiksi noihin myyntitapahtumiin! Heijastimia, kukkaroita ja kauratyynyjä ainakin olisi tarkoitus surruutella. Ja aikuisille pipoja. 
Laitetaanpa tähän nyt kuvia tilaustöistä, joita oon viimeisen viikon aikana ommellut:

 Ylemmässä kuvassa herkkuvärisiä mekkoja siskoksille. 
Alemmassa pipoja aikuisille.

 Haalareita pikku-vesseleille.
Alempana puseroita liivimekon alle tai käytettäväksi ihan itsekseen :) Vasemman puoleinen viidakko-paita on jo kuulema uuden omistajan toimesta nimetty Tingatingaksi, lastenohjelman mukaan. Ihana! :)

 Ylempi kuva taas jostain syystä kiepsahti, ei olekaan aikoihin blogger temppuillut mulle tämän asian suhteen (pitää koputtaa puuta). Siinäpä olisi kuitenkin Kioskikissaa, liivimekkona ja housuina. Tuo kangas on mun mielestä aivan suuuper ihana, mutta nyt kyllä käytetty melkein kokonaan loppuun. 

Alhaalla Sieniretki-haalari ja sen kaveriksi lähti tuollainen ruskea kärpässienipaita. Söpöinen setti!


 Mekkoja mekkoja, lisää vaan mekkoja! Ylenmäpä Skandinavian flowers-liivimekkoja ja alemmassa kuvassa tunikamekkoja.


 Ylemmässä kuvassa mukavan pehmoiset pyjamat ja 
alhaalla liivimekkoja pikku-rinsessoille.
Jotain on tullut siis suristeltua. Vaikka välillä tuntuu ettei mitään ehdi saada aikaiseksi, mutta tällälailla kun summailee, niin onhan noita kertynyt :) 
Tässä vielä "mainos"-kuvaa huomisillan myyntitapahtumasta: 
Näitä ihanuuksia olis siis hypisteltävissä huomenna 28.päivä klo 17-20 osoitteessa Pyhäjärventie 7.
Tervetuloa! :) 

Mä täällä kuumeisesti pähkäilen mun yrityksen uutta ilmettä ja nimeä. Tämä Nätti Design on koko ajan ollut sellainen väliaikainen, kouluprojektin seurauksena syntynyt juttu. Hirmuisesti on ideoita päässä, täytyy vielä työstää ajatusta. Niin olen kuitenkin ajatellut, että vuodenvaihteen jälkeen "aloittaisin" sitten toiminnan uudella nimellä! 

Nähdään!

1 kommentti:

  1. Aivan älyttömän ihania kankaita!! Todella nättejä vaatteita teet :)

    VastaaPoista