3.12.2012

Pieniä jouluja ja vähän surruutuksia.

 Onkohan tässä tuleva kangas-holisti? Äitinsä jalanjäljillä kulkeva typykkä hullaantui uutuuskankaista :)

 Eräs kylmä aamu alkoi pönttöuunin kuppeessa ison kahvikupillisen ääressä. Ihmeellisiä mollukoita mulla seurana, mitähän niistä tulee? ;)

Samainen päivä päättyi mukavasti pikkujoulun merkeissä. Meidän mammakerho kokoontui tällä kertaa ilman lapsia. Syötiin ja juotiin, pelailtiin, höpöteltiin. Vain mammojen joulut päättyy ennen puolta yötä. ;) Mutta tosi kivaa oli!Ihan huippua kuin ihanainen joulukuu on täällä taas. Poju jännittää, mitä tonttu on tuonut kalenteriin. Eilen ammulla ihmetteli, että "miten tonttu voi tuoda äitin karkkeja?" :)


 Mulla on tapana herätä aamulla aikaisin puuhailemaan omia hommia ihan rauhassa. Tämän aamun aloitin maatuskoiden, kavereiden kesken Matuja vaan, ja pöllösten kanssa. 


Aivan ihana hetki aamulla kun saa laittaa tulet uuniin ja haahuilla ympäriinsä villasukat jalassa. En onnistunut kyllä kuvaan vangitsemaan tuota taianomaista tunnelmaa, jonka vain elävä tuli voi saada aikaan.

Olen iloinen, kävin juuri suorittamassa yrittäjä-tutkinnon ensimmäisen näytön hyväksytysti. Jes, oli ihan kivaa vaikka vähän jännittikin. Nyt hommiin, joulumyyjäiset lähestyy ja lomareissukin lähestyy. Sitä ennen pitäis ihan vaan muutama tilaustyö valmistua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti