14.1.2011

Isoäidin neliöitä ja illallista

 Heeeeiipä heii! Yksi tämän hetkisistä projekteistani on isoäidin neliöistä tehty torkkupeitto, josta tulee "päällinen" verannalla olevaan nojatuoliin. Neliöitä on valmiina 20 ja tavoitteena vaatimattomat 150 :) Niitä on niin mukava virkkailla tv:tä katsellessa tai ihan vaan kaikessa hiljaisuudessa, omassa rauhassa, Tuuren nukkuessa päiväunia.

Toisen homman kimppuun pääsen huomenna. Ostin nimittäin tänään kirppikseltä vanhan talonpoikaissohvan. Olen siitä jo haaveillut pitkään ja sitä samaista sohvaa kirppiksellä katsellut useasti , mutta se nyt ei ihan täysin vastaa sellaista millaista olisin halunnut.. Mutta jospa se siitä kaunistuu kun siihen uusii pinnan! Saku sen huomenna noutaa kotiin ja sitten päästään sitä raaputtelemaan :)

Tänään nautiskeltiin illallista rakkaitten ystävien H:n & J:n kanssa. Tarkoitus oli vähän kyllä laittaa blogiin esille kuvia ja reseptejä, mutta siinä illallista emännöidessäni unohdin kuvata annokset :D Oli niin hauskaa ja hulinaa! Mutta alkupalaksi syötiin tomaatti-basilika bruschettaa, pääruoaksi tein parmesanilla kuorrutettua kanan rintafiletä, itse tehtyjä mausteisia lohkoperunoita ja kermaista kastiketta. Jälkkäriks herkuteltiin jättimäiset suklaayllätys-muffinssit :P Oli tosi mukava ilta, Tuure nautti vieraiden seurasta ja tietysti myös me aikuisetkin. Saatiin kuunnella jopa ihanaa musisointiakin! Hipsin vielä virkkaamaan hetken, aamulla suunnataan ensimmäiseen vauvauintiin, jännittää!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti