31.1.2011

Tomaatti-mozzarella-pesto-piirakka

Lauantaina käytiin vieraiden kanssa tehotanssissa, saunottiin kynttilänvalossa saunajuominemme ja loppuilta kuluikin iltapalan ja mustan komedian merkeissä. Iltapalaksi tein suolaista piirakkaa täytteenään yhdistelmä, joka ei koskaan petä eli tomaattia, mozzarellaa ja pestoa. Siis nam! Voin heti tuntea sen tuoksun ja nälkähän tässä tulee :D Ne ainekset vain toimii keskenään, missä vain, milloin vain ja miten vain! Jälkkäriksi tein vielä iiiison kulhollisen hedelmärahkaa, oih, kyllä niiden jälkeen oli kupu täynnä!

Tomaatti-mozzarella-pesto-piirakka     (uunipellillinen)

Pohja:
300g voita
6 dl vehnäjauhoja
½dl vettä
½ tl suolaa

Nypi vehnäjauhot ja voi yhteen. Lisää vesi ja suola. Kauli uunipellille ja paista pelkkää pohjaa n. 10 min 200-asteessa.

Täyte:
purkki vihreää pestoa
miniluumutomaatteja
mozzarellaa
juustoraastetta

Levitä pesto pohjan päälle, asettele puolitetut miniluumutomaatit ja mozzarellaviipaleet peston päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200-asteessa noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti