25.5.2012

Herkkupipot, herkkukumpparit ja herkkukakku.


Pipoja on tullut ommeltua myyntiin ja omat söpöset toimii kiltisti äipälle mallina :) Noista mielettömän ihanista trikoo-kankaista ei voi olla inspiroitumatta! Korvapipoja löytyy lasten koossa, vauvasta sinne isompiin lapsiin saakka. Myssy-mallisia pipoja löytyy sitten myös aikuisten kokoja. 
En kertakaikkiaan malta odottaa kaikkia mukavia kesätapahtumia, kun saa pakata kapsäkit ja lähteä tuotteinensa kesätorille tapaamaan hyvän tuulisia ihmisiä. 
Mulla on tällä hetkellä vasta facebook-sivusto, koska nettikaupan pyörittäminen ei vielä sovi tähän härdelliin ;) Mutta sitten kun piiperöt kasvaa, niin mietitään asiaa uudelleen. 
Nätti Designin fb-sivulle pääset täältä. 
 

 Etsiskelin tuossa aiemmin keväällä Pikku-Karhulle kumppareita, kun karvavuoriset alkoi jostain kumman syystä tuntua jo vähän liian tukalilta. Halusin löytää jotkut super-kivat, jotka värinsä puolesta sopii myös Lyytille myöhemmin. Ei liene yllättävää, että nämä Bundgaardin saappaat sai minut hullantumaan. Rakastan siis keltaista ja mitä enemmän on keltaista, sitä kivempaa elämä on. Näin on! :) 
Käyppäs sinäkin kurkkimassa, miten söpöjä lastenkenkiä tämä tanskalainen merkki valmistaa! (Nuita kumppareita saa kaikissa ihanissa herkkuväreissä.. Mitkähän tilais ensi keväänä ;)
Meijän naapurissa käy melkein joka päivä rekka-auto ja kyllähän se tuollasesta pienestä miehestä on aika jännää!
 Vietin eilen hieman erilaisen illan. Tässä alla kuva minun seuralaisistani. Oli mukavaa ja kuvan kera kerron myöhemmin lisää.

 Jos mieli halajaa jotain makeaa eikä hirmuisesti olis aikaa eikä jaksamista leipoa, niin tässäpä hyvä vinkki. Voit tehdä herkullisen Banoffee-tortun vähän oikaisemalla. 
Näin se menee: 

-Osta valmis torttupohja. 
-Vaahdota kermaa siihen päälle.
-Viipaloi banaania.
-Kaada kinuskia. 
-Ja lopuksi vielä sulaa suklaata. 

Tuo kuva ei nyt valitettavasti anna oikeutta tuolle simppelille herkulle, mutta on kokeilemisen arvoinen juttu. Jos haluat mennä pidemmän kaavan mukaan, niin tee pohja itse sekä keitä kinuski kondensoidusta maidosta. Mutta aina ei vaan jaksa! 


Huomenna meille tulee kivoja vieraita kahteen otteeseen. Ja illalla fiilistellään euroviisuhuumaa. Jeee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti