1.5.2012

Vappuillen


 Syksyllä istuttamani kukkasipulit nousee maasta! Tuota on niin hienoa seurata ja jännittää minkälaisia kukkia sieltä tulee. En muista ollenkaan, mitä nuo punertavat on :)
 Pieni puutarha-apulainen! Kovasti innoissaan suunnitteli minun kanssa kasvihuone-istutuksia. "Tuohon ketsuhuu (=ketsuppi), tuohon kinkkua!"
 Mamman wappulook! Lyyti- neitille ompelin tunika-mekon. Kankaana ihanaakin ihanampi tonttumetsä-luomujersey. Harmikseni huomasin, ettei sitä enää saa mistään lisää :( Mulle saa vinkata, jos joku tietää! Tässä kuvassa mekon malli ei pääse ehkä ihan parhaiten esille, mutta täytyy ottaa parempia kuvia. Näitä tulee sitten enemmänkin myyntiin minun puotiin.
 Meijän kestopeppuset <3 Tänä vappuna syötiin perinteisiä sokerimunkkeja ja piti kokeilla myös jotain "uutta", joten tein sitten kinuskikuorrutteisia donitseja. Kuorrutteeseen tuli voita, kinuskia ja tomusokeria. Hyviä tuli!
Muutamat pallomunkit täytin vielä vadelmahillolla. Kyllä tässä on jo muutama munkki-ähkyt vedetty ja vielä kerkeää! :P


Nam, herkullista vappua sinullekin!

3 kommenttia:

  1. Onko sulla myyntijuttuja muualla kuin facebookissa? Itse kun en siellä ole, niin olis kiva päästä jonnekin katselemaan että mitä kaikkea teet ja mitä on mahdollista ostaa :)

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi sulla, pakko alkaa lukemaan! :)

    VastaaPoista