9.5.2012

Vähän niinku vapaapäivä


 Hippuset vietti eilen päivän mummulassa. Oli tosi jännää! En oo kamalasti ollut tuntia-paria kauempaa erossa niin tällänen ihan ikioma päivä tuntu aika hassulta :) Mulla oli hirmuset suunnitelmat siitä, että mitä kaikkea sitä voisi nyt tehdä. Mutta samalla pelko, että tuun vain kotiin haahuilemaan, enkä osaa oikeen alkaa mitään. Noh, olihan mulla tosi kumma olo koko ajan, niinkuin olis unohtanut jotain. Mutta osasin mä sitten nauttiakin lopulta siitä omasta ajasta. 

-Ostin kevään ensimmäisen jätskin (siis sen, joka syödään ulkona kaupasta kotiin kävellessä). Tai jos totta puhutaan niin ostin kaks jätskiä.. en osannut päättää kumman uutuuksista halusin! 

-Kävelin kotiin madellen, jalkakäytävän reunakivetyksillä tasapainoillen. 

-Lenkkeilin ihan yksin.

- Siivosin keittiönkaapit. Ja siivosin myös kodin muuten, pyyhin pölyt, imuroin, pesin lattiat, järjestelin paikat..

- Löhösin sohvalla katsoen Sinkkuelämää ja söin hyvällä omalla tunnolla täysin ravintoköyhää ruokaa, vailla pelkoa siitä, että kohta vieressä on pieni kasvuikäinen vailla sitä samaa roskaa ;)

- Ostin kangaskaupasta herkullisen värisen vetoketjucombon. 

- Ompelin muutaman tilaustyön ja päätin taas (ties monennenko kerran) kokeilla kaksoisneulaa. Neula vei 1-0. En tajua.. Vika on ehkä koneessa, tänään kokeilen toisella. 

- Tein jättiannoksen kaalilaatikkoa, meijän perheen suurta herkkua! Sitä riittää taas moneksi päiväksi. 

- Tuunasin vanhan, ihanan piironginlaatikon seinähyllyksi. 

Vaan kyllä mulla oli ikävä naperoita! Ja ihan mahtavaa kun ne sit tuli kottiin. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti