23.5.2012

Puutarhaunelmia


Taas on se aika vuodesta kun saa työntää paljaat kädet viileään multaan. Haravoida kädet rakoilla lumen liiskaamat lehdet maasta. Kuljeskella iltamyöhällä pitkin pihaa ja nauttia ilta-auringosta. Tuntea vastaleikatun nurmen tuoksun. 

Rakastan tätä. 


Erityisen paljon tykkään meidän kasvihuoneesta. Se on itse rakennettu vanhoista ikkunoista. Viime vuonna loppukesästä aloittelimme sitä muitten puuhien joukossa ja pikkusen kesken se on vieläkin. Mutta se on kiva ja kyllä siellä jo monenlaista kasvaa. Yrttejä, tomaattia, chilejä, munakoisoa, ruohosipulia, ananaskirsikkaa...
 


Sain myös kasvimaan, jossa ei tosin vielä kasva mitään! Mutta kyllä uskon, että ennätetään sinne vielä perunat tälle keväälle/kesälle laittaa :)Tällaisessa kaivonrenkaassa villinä rehotti aiemmin kieloa. Sehän on tosi kaunis, mutta myös myrkyllinen ja sellaiset kasvit ei kyllä sovi kun on kaksi sen ikäistä lasta, jotka tykkää mönkiä, tutkia ja maistaa. 
Joten kielot sai lähteä. Ja se ei ollutkaan sitten ihan mikään pikkuhomma. Lopulta sain sitten istutettua siihen kaksi kannaa ja iiiihanaa kukontöyhtöä. Nuo värit on ihan huikeet! 

Värikkäitä hetkiä! 

Ps. edelleen voisin murista ja nurista kun tämä aina joskus ei suostu pystykuvia pitämään pystyssä vaan kääntää ne vaakaan :( En tajua mikä mättää. Jos joku tietää, niin auttakaa pliiiiiis! Monta päivitystä jäänyt tekemättä kun kuvat on vänkyrällään..

3 kommenttia:

  1. Tuure on kyllä maailman ihanin ja reippain piha-apulainen! ♥

    VastaaPoista
  2. mä oon tehny sillai, että oon tallentanu kuvan väärin päin omalle koneelle, niin bloggeri näyttää sen oikein päin :D (myönnän, että monta kokeilua on joutunu tekemään, että miten se kuva nyt pitää olla nurjallaan että on bloggerissa oikein päin ;) ).Vähä tämmönen ongelman kiertäminen, kun en ole löytänyt muuta apua tähän kuva-ongelmaan.

    VastaaPoista
  3. Okei, kiitos vinkistä :) Täytyypä kokeilla!

    VastaaPoista