9.12.2012

Perhosia vatsassa

Soihdut sammuu, kaikki väki nukkuu, väääkiiii nukkuu..
Niin, paitsi Katja! Lähetään tunnin päästä kohti Pariisia ja minnuu jännittää enkä ole malttanut nukkua :) Toki piti vielä vähän pakkailla, lakata kynnet, siivoilla, että on kiva palata siistiin kotiin. 

Blogi on ollut taas välillä vähän hissukseen, kun on saanut tilaustöitä ommella surruuttaa kaikkia vapaahetket. Mutta kiva on ollut huomata, että kurkkijoita on sivulla silti käynyt. Mukavalta tuntuu, kun joku näitä mun höpöstyksiä aina joskus käy lukemassa! 

Meillä fiilistellään jo kovasti tulevaa joulua. Tuon ylläolevan kuvan napsaisin vintistä, jonne me laitettiin kuusi ensimmäisenä adventtina eli viime sunnuntaina. Sen kynttilöiden valossa on aina niin ihana kömpiä nukkumaan. 
Nyt pitää rueta valmistautumaan, sillä kohta startataan auto kohti Helsinkiä. Aamulla sitten lennetään Ranskaan. Siellä taitaa jouluhöperö hullaantua vaan entisestään ja tulla ihan pää pyörällä takaisin koto-Suomeen. Ihan huippua on päästä vähän relaamaan. Muutama viime viikko on ollut aika kreisi; on tosiaan tullut paljon ommeltua ja kaikki kotihommat päälle tietysti. Ja sitä aikaa käsitöille on toki parhaiten silloin, kun lapset nukkuu, elikkä yöunet on ollut aika surkeita. Kyllä mä silti tällaisesta pienestä hulinasta tykkään ja tiedän jaksavani, koska nämä on kuitenkin aina vaan kausittaisia. Sitten taas otetaan lungisti!
Saumurin pirulainen muuten otti ja hajosi tänään, voi että sapetti! Mutta onneks pikku-veli lupasi viedä sen huoltoon reissun aikana. 

Vietä ihana viikko! 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa! Näitä juttuja on ihana käydä lukemassa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Loma oli oikein mukavaa vaihtelua arkeen! (joka sekin kyllä on hurjan ihanaa<3 )

    VastaaPoista