12.2.2011

Lappiin lappiin!

Jee tänään me lähdetään meidän pikkuperheen voimin Lappiin. Tai no oikeestaan mennään Rukalle, joka ei oo ihan lapissa, mutta eihän se oo niin justiin. Mennään sinne viideksi päiväksi ihan vaan ottamaan rennosti, nautiskelemaan toistemme seurasta ja ehkä ulkoilustakin, jos tuo pakkanen vaan hellittäisi!

Oon tehnyt viime päivinä aika paljon koruja. Myyn niitä äitini vaateliikkeella ja koruhöpön ystäväni kanssa perustettiin nyt sellainen facebook-ryhmä, johon korumme tulee myös esille :) Se vaatii vielä pienen pientä fiksailua, joten ilmoitan sen täällä sitten kun on valmista. Jännittävää ja kivaa!

Eilen leivoin pikkuveljen tupareihin kaikenlaista purtavaa; pizzakierteitä, suklaahyytelökakkua ja suklaa-pistaasikreemileivoksia. En kyllä nyt millään jaksa laittaa edes kuvia saati reseptejä. Anteeksi :( Oon viime päivinä leiponut ihan hirveesti ja nyt se kyllästyttää, joten on ihanaa lähtee lomalle ja käydä ravintolassa syömässä :) Sitten kun palaan, puhkun ehkä taas innosta leipoa. Mutta korutarvikkeet matkaa mukanani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti