22.3.2011

Surkeaa bloggailua..

Oon surkee bloggari :D Nyt on ainaki semmonen fiilis. Tuossa yks päivä tein hirrrmu pitkän blogipäivityksen; oli paljon kuvia ja tekstiä ja sitten se vaan hävis :(( Tuli semmonen epätoivon puuska, etten millään jaksanut tehdä sitä uudestaan.
Tää kotiäidin arki on nyt vaan pitänyt melko kiireisenä, mutta en valita! Se on ihanaa ja juuri sitä, mitä olen aina halunnut. Omakotitaloasumisessa on paljon työtä ja lisäksi vielä lukuisat tanssi- ja jumppatunnit työllistää. Harmistuttaa vaan kovin, koska tämä bloggailukin vain oisi niin kovin kivaa.

Nyt odotan vähän kevättä ja kesää, vaikka yleensä olenkin pimeän vuodenajan ihminen. Mutta nyt kun on tuo oma piha, joka melko suuri piha onkin, niin kaikenlaiset istutus-suunnitelmat pyörii mielessä. Haaveilen siitä omasta puutarhasta <3 Ensimmäiset istutuksethan toki tulee jo tehdä tässä pikapuoliin! Mutta tässäpä vain muutamia pienoisia kuvia viime päiviltä:

Ihastuttava Pekka Kani- riipus. Kuvan kiinnitin riipukseen decoupage-lakalla ja koristelin korua lasi- sekä muovihelmin. Tästä tuli niin herkku, että mietin joka päivä, että täytyiskö se kuitenkin pitää itsellä ;) Mutta toisaalta mietin niinkin, että jos siihen joku ihastuu niin, että haluaa sen omakseen, niin kyllä se hyvään kotiin pääsee!
 Tässäpä eräältä aamulta mun herkku-smoothie. Sitruunainen mustikka-banaani-smoothie. Niin herkullista ja pirtsakkaa. Kyllä tällaisella lähtee aamu hienosti käyntiin :)
 Pikku-Tee ja valloittava hymy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti