10.2.2013

Pitkiä pellavia!

 Laskiaisen kunniaksi lähettiin Väliaholle rantaan paistamaan makkaraa ja laskemaan mäkeä. 
Mukavata oli! Minä leivoin pullat, jotka sitten kahvin ja kaakaon kanssa herkuteltiin. Pienoiset muruset poseeraavat uudet tuubihuivit kaulassa. Näitäpä myöskin tulossa myyntiin asti kunhan nuo tmi-asiat selviää :) 
Siis ihan hirveetä, miten kamalan vaikeaa tuo toiminimen keksiminen voi olla. Mulla oli pitkään hautunut mielessä yksi ihana nimi, mutta se sitten hylättiin, koska liian samanlainen oli jo olemassa. Useamman variaation prh:lle nimestä tarjosin, mutta ei kelvannut :( Nyt onkin sitten jopa ihan työstä käynyt tuo uuden nimen miettiminen. Kamalaa! Kun luulet keksineesi jonkun ihanan, joka kuvastaa yritystäsi ja itseäsi ja jota voisit kuvitella käyttäväsi ainakin seuraavat kymmenen vuotta, huomaatkin, että se on jo käytössä jollain. 
Noh, nyt luulen kuitenkin pitkän aivoriihen jälkeen keksineeni ihanan nimen! Haku"koneen" mukaan sitä ei ainakaan ole käytössä, joten toivotaan että se ois mun! :)

Nuo aarteet matkasi vihdoin viimein työkeskukselle entisöitäväksi! Suloisesta paripulpetista tulee lasten piirrustelu/askartelu-pöytä ja vaarin vanha astiakaappi löytää varmasti arvoisensa paikan kunhan maalipinta on laitettu uusiksi. Tosi kivaa kun on paikka, johon näitä huonekaluja voi viedä. Meillä ei kotona oo tiloja tollasille projekteille, se on tosi harmi :( Ja ei kyllä tällä hetkellä myöskään olis aikaa, joten nuo hommat voi huoletta "ulkoistaa". 

Mukavaista viikonlopun loppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti