24.3.2012

Aarteenmetsästys

 Aarteenmetsästystä harrastan aina kirppareilla, kierrätyskeskuksissa, yms. Eilinen aarteenmetsästys tuotti toivotun tuloksen; löysin aarteen jos toisenkin :) 

Kävin Kiuruvedellä lähetyskirpparilla ja noissa lähetyksen kirppiksissä on aina niin ihana fiilis. Ne mummelit siellä häärää ja keittelee kahvia ja siivoilee paikkoja. Ne on niin siistejä ja niissä on mukava asioida. Hinnatkin on yleensä kohtuullisia kun siellä ei ahneet yksityiset myy tavaroitaan käsittämättömillä hinnoilla. Anteeksi kärjistys, mutta allekirjoittanut ei vaan kestä sitä että kirppiksillä myydään esim. käytettyjä H&M vaatteita vaikka 8€ hintaan. Haloo! Sellasia saa melkein samaan hintaan uutena. Joku järki. Noh, minä kuitenkin löysin maailman ihanimman patjan ja tuollaisen matkalaukun, joita olen pitkään etsinyt.Tuossa allaolevassa kuvassa on yks mun kahdesta suurimmasta aarteesta! Sellaisia ei voi ostaa mistään. Aina joskus mietin noita nöpönokkia katsellessa, että "nuo on oikeasti minun aikaansaannosta ja niin täydellisiä otuksia, että miten se voi olla totta!?" 
Ja nyt tuolla otuksella on ääni kuin pikku-variksella , voi reppanaa. Yritän hoivata ja pusutella paljon! 
 

 Kirppislöytöihin palatakseni: löysin vielä kaksi mielettömän hienoa pöytäliinaa, joiden värit ja kuviot ei pääse ensinkään esille tuossa allaolevassa kuvassa. Ne on pyöreitä ja suuria kuin mitkä! 
Kaunis iso emalikattila löytyi ja siitä tulee osa muksujen kesä-astiastoa, eli niitä astioita, joissa voi keittää vaikkapa herkullista hiekkapuuroa tai kivisoppaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti