9.7.2012

Byäääääääh

 Heh, tällasta meillä tänään :) 
En tiedä onko jotain orastavaa flunssaa, hampaita, masun väänteitä vai mitä..


 Mut onneks meillä on ollut aika hauskaakin välillä. Itelläkin on ollut himpun verran kipeä olo ja toinen, mahdollisesti tulehtunut, ranne ei auta yhtään asiaa kun ois noita kainaloisia ja muitakin hoidettavia juttuja. Mutta näillä mennään! On yritetty keksiä kaikkea mukavaa puuhaa tänään.

 Joku pikkusen riemastu kun (nyt vasta!!!) otettiin synttäri-ilmapallot katosta pois. Pallojen välillä olevat langat meni hassusti solmuun ja niistä tuli yks iso möykky, jonka kanssa oli ihan parasta hillua.
 Ja juu, me leivottiin Pikku-Teen kanssa yhessä muffinsseja. Koska jos paha mieli yllättää, sillon pitää leipoa tai ainakin syyä jotain hyvää. Me tehtiin näitä herkkumuffinsseja, joissa oli suklaasydän ja ihana kuorrute. Oli onneks niin imeliä, että yksikin oli jo melkein liikaa (pojulle riitti onneks vain pikku maistiaiset). 
Ei oo ihme, että oma paino junnaa vaan paikoillaan kun tämmösiä herkkuja tulee mussuteltua. Onneks liikunta pitää huolen siitä ettei paino nouse, mutta siihen ihanteelliseen tilanteeseen olis vielä joitain kiloja matkaa. Ehkä mä alotan pienen treeni-projektin, josta myös tänne päivittelen niin olis pakko edistyä ettei nolota :D
Mulla on taas ihan mielettömän ihania uusia kankaita, joista sain leikeltyä kasan uusia pipoja. Huomenna jos aloittais surruuttelemaan! Menen keskiviikkona iltatorille ja ajattelin ottaa sinne tällä kertaa myytäväksi vain pipoja ja pussukoita.

Iloa sun päivään!

3 kommenttia:

 1. ♥ Aivan ihana Tuure tuolla ilmapallojen keskellä! :D

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi, hyvä meininki ;)

  Henna
  sitruunan.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Juu, tukka iloisesti pystyssä pienellä murusella ;)

  Henna, mahtavaa. Kiitti! Sun blogikin osu ja uppos tähän retroilijaan :)

  VastaaPoista