9.7.2012

Miks otsikointi on aina niin vaikeeta?!

Mulla on ollut kamalasti puuhaa ja bloggailu on jäänyt hieman vähemmälle. Mutta täällä ollaan taas! 
Yks ihana tyyppi paljasti viikonloppuna lukevansa mun blogia ja olin siitä niin otettu, että mun täytyy moikata häntä nyt! Moi :) (tämä kyseinen henkilö varmaan itsensä tunnistaa) 

Taas on kertynyt ihania kuvia, jotka haluan jakaa täällä teidän kanssa.
Aloitetaanpa vaikka rakkaudesta astioihin! Tuon kuvan astiat on Stocmannin juhlavuoden astioita, Marimekon Oiva kestit. Maija Louekari on suunnitellut tuon kuosin ja näitä saa vain Stockmanneilta ja tän vuoden ajan. Minä raaskin Helsingin reissulta ostaa vain tuon yhden pienen lautasen ja sit kun olisin ruennut haalimaan niitä lisää niin lautaset oli loppu :( Kaikkialta! Iso pyöreä lautanen jäi multa saamatta ja kyllä harmittaa. Mutta onneksi noita kulhoja ja mukeja sai vielä verkkokaupasta.
Nämä on mielettömän ihania ja muotoilu on niin toimiva!

 

 Sain tuossa jokusia viikkoja sitten nämä Singaporesta tilaamani tuotemerkit ja olen niin tyytyväinen. Ommellaan siis saumaan ja toiselle puolelle jää tuo logo ja toiselle puolelle nimi. Hinta-laatusuhde on parempi kuin hyvä.

 Mulla oli tollainen pino viimeistelyä vailla olevia vaatteita kun ompelukone päätti alkaa kenkkuilemaan :( Kyllä piti monet itkut itkee ja tuskalliset turhautumisen hetket kokea ennen kuin asian lopulta sain kuntoon.
Ja konehan alkoi toimia paria päivää ennen kihupäiviä, johon siis olin menossa noita jutskuja myymään. Joten ei muutaku ompelemaan. 
Hiirulaisten kello oli vasta kaheksan, mutta tuolla hetkellä oikeesti oli kyllä jo aamuyö, mutta kummasti sitä vaan on virtaa tehdä tuollasta juttua, josta niin kovasti ite tykkää!


Täytyy tehdä joskus perusteellisempi päivitys näistä muffinsseista, jotka on oikeasti parhaita koko maailmassa. (vaatimattomasti) 
Porkkana-suklaataikina, ihanat suklaiset sydämet ja tuorejuusto-kreemi päälle. 



 Lyyti-neiti nukkui päikkäreitä, Pikku-karhu oli tekemistä vailla. Mä mietin, että mitä keksisin. No sitten annoin muutaman arkillisen jotain vanhoja tarroja ja tyhjiä papereita. Ja täytyy sanoo, että olipa hyvä idea. Ompelin varmaan tunnin verran ja aina välillä kurkkasin, niin toinen vaan tyytyväisenä leikki ja askarteli. Tarrat oli välillä varpaissa, välillä paperissa, välillä lattiassa.. Niin kauan kun liimapintaa riitti, niin tarroja siirreltiin paikasta toiseen. Laps tykkäs ja äitikin! :)


Ukkosellani oli synttäripäivä ja toiveissa oli perinteinen mansikkakakku. Ja kyllä vain kun on hyvät makeat mansikat, niin ei tarvii väliin muuta kuin kermaa, mansikoita ja banaania. 
Ihana, raikas ja kesäinen.


 Tässäpä muutama kuva mun kihukojulta. Oli mukava viikonloppu. Hyväntuulisia ihmisiä liikenteessä ja säät suosi taas kerran. Ja asiakkaitakin kojulla riitti! Ihanat kiitokset kaikille heille :)

 Viikonloppu huipentui vielä humpalle! Mun yks lemppareita suomalaisista bändeistä, Happoradio, esiintyi täällä ja pitihän sitä lähteä katsomaan. Hyvää seuraa, iloinen meininki, vähän juomista ja syömistä. 
Mutta kyllä kun seitsemältä aamulla herää tirppanalle keittämään puuroa, osaa arvostaa kunnon yöunia. Eilispäivä menikin enemmän ja vähemmän koomaillessa, joten ehkä taas hetki heilahtaa ennen kuin tämä mamma intoutuu noin riehakkaaseen juhlintaan ;)

4 kommenttia:

  1. ihanat juomat! miten ne on tehty? :)

    VastaaPoista
  2. :) Mansikka margarita antoi innoituksen noihin drinkkeihin ja niihin tuli mansikkalikööriä, triple seciä, vaniljajäätelöä ja tuoreita mansikoita. Nämä kaikki tehosekoittimeen. Oli mukavan kesäinen, mutta ehkä himpun verran liian "alkoholinen" mun makuun. Niitä määriähän voi itse muutella mielensä mukaan!

    VastaaPoista
  3. Ei voi kun ihmetellä sun intoa ja osaamista aina kun lukee tätä blogia! Ihana että sulla on tuo oma tuotemerkki ja saat sen näkyville kaikkiin tuotteisiin, se on jo iso juttu!:)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Tiia <3 Tuo tuotemerkki on kyllä tosi kiva juttu, sillä saa tavallaan "viimeisteltyä" tuotteen!

    VastaaPoista