24.1.2013

Mums Mums Viime viikonloppuna innostuin leipomaan taas kerran Leilan reseptien mukaan. Sen innostuksen tuloksena syntyi kahdenlaisia muffinsseja; kirpeän raikkaita sitruuna-unikkomuffinsseja ja suussa sulavia marenki-suklaamuffinsseja. 
Täältä löytyy resepti sitruunaisiin herkkuihin ja täältä puolestaan suklaisiin. 
Ehkä mä en noin kunnianhimoisia leivontasuunnitelmia tee ensi lauantaille, nimittäin varmaan reilun neljä tuntia viettelin keittiössä noiden parissa ;) Mutta onhan se toki hirmuisen mukavaa puuhaa. Ja kun ei vaan osannut valita että kumpia olisin tehnyt! 
Nyt onkin taas elelty keveää viikkoa ja sokerikoukku on onneksi muuttunut liikuntakoukuksi. 
Silti: vesikielellä lauantaita odottelen :)

Herrrrkullista torstaita!

3 kommenttia:

 1. No namskis mitä herkkuja taas!!

  VastaaPoista
 2. Voi kun näyttää herkuilta nuo suklaamuffarit! Ajattelin kokeilla pojan synttäreille viikonloppuna, mutta yhtä vaan mietin: eikö marenkia tosiaankaan paisteta ollenkaan? eikö se "sula", tai siis menetä kuohkeutensa ja rupea valumaan?
  Kiva blogi sulla, vasta mutkien kautta löysin tänne. Tulen toistekin! T: Anne L (tuntenet varmaan MLL:n juttujen kautta, samasta pitäjästä siis ollaan)

  VastaaPoista
 3. Moi Anne! Juu, sinun blogi onkin mulle tuttu :) Kiva kun löysit tännekin!
  Ei tarvinnut marenkia paistaa, ihan se jähmettyi viileässä. Itsekin jännitin, että humpsahtaakohan se koko marenki sitten suklaakippoon, mutta hyvin pysyi paikallaan.
  En tiedä onko "taika" sitten tuossa vesihauteessa tietyn lämpöiseksi vatkaamisessa.. Kannattaa kyllä kokeilla näitä ihania herkkusia! Mutta itse tekisin jatkossa kuitenkin muffinssit ihan omalla perusohjeella, näistä ei tullut ihan niin hyviä.

  VastaaPoista