20.1.2011

Aamuvirkkuilua :)

Huomenta ihmiset! Eilen illalla päätin, että "aikainen lintu madon nappaa" ja heräsin tänään aaaaiiikaisin. Ajattelin olla oikein tehokas. Herättyäni himmailin täällä ja mietin, että mitä ihmettä voin tehdä :D Tuure nukkuu ja täytyy olla oiikein hiljaa. Sisustuksellisista syistä makkarin ovi lähti remontin yhteydessä pois, joten kovin suuria rymistelyjä ei kärsi tehdä, joten hyvästi siivous, dvd-hyllyn täyttö.. Mutta keksin kuitenkin myös monta hiljaista puuhaa esim. bloggaus, virkkaaminen ja aamujumppa. Teen ne ja sitten painun takaisin lämpimän peiton alle köllöttelemään :)

Meidän koti ei ole vieläkään mielestäni esittelykelpoinen. Kaikki taulut eivät ole vielä löytäneet paikkoja, eikä kyllä kaikki tavarat muutenkaan. Sähkömiehen "ohareista" johtuen keittiön seinillä roikkuu vieläkin muutamia sähköjohdon pätkiä. Tästä syystä lisäilen vaan pieniä fiiliskuvia.


Kuvia vielä muutamista pikku-projekteista.

 Tällainen kello oli jäänyt edellisiltä asukkailta meijän seinälle. Ja tuon värisenähän se on aika äklö, mutta mua viehätti toi muoto ja tuo jotenkin niin söpö heiluri. Ajattelin vähän tuunata sitä meijän olkkarin seinälle sopivaksi.
 Ja se saikin pintaansa tällaisen keltaisen maalin. Tykkään siitä kovasti! Mietinnässä on, josko siihen tekisi vielä uuden kellotaulun.. Mutta enää en malttanut ja laitoin sen jo seinälle.
 Tämän rahin päälystys on tapahtunut jo aiemmin Hämeenlinnassa asuessamme, mutta kuinkas ollakaan se sopii niin kivasti meidän olkkarin keltaiseen tunnelmaan :) Rahi on vanha kissan kynsimä, sisältää aarteita, elikkä mun lankoja. Alunperin päällä oli tylsä ruskea kangas, tämä ihanainen ruusukuvioitu oli löyty kirpputorilta.
Lopuksi vielä herkullinen ja yksinkertainen "resepti". Paistettu kanan rintafile, jonka päällä parmesan-lastuja (itse raastettua ja tietenkin Parmigiano-Reggianoa eli aitoa parmesanjuustoa). Kananrinta on naturell eikä tarvitse kyllä tämän lisäksi mitään mausteita, mango-curry-kastike toimii hyvin. Tosi hyvää, simppeliä ja kevyttä!

Nyt takaisin peiton alle. Ylihuomenna on lauantai, eli leivontapäivä, jeeee! :)

5 kommenttia:

 1. Moi Katja! Tosta kellosta tuli aivan mahtava maalauksen jälkeen :) ihan sun näköinen ^^

  VastaaPoista
 2. :) Voi kiitti! Mäkin tykästyin siihen <3

  VastaaPoista
 3. Toi kello on aivan mahtava, ei se mitään uutta kellotaulua tartte!

  -Maria

  VastaaPoista
 4. Miten muuten maalasit sen? psrayllä vai? ja saiko tuon kellotaulun irti maalauksen ajaksi vai ootko vain niin taidokkaasti saanu sen peittoon? :)

  VastaaPoista
 5. Juu maalasin sen vaan ihan spray-maalilla ja maalarinteipillä suojasin tuon kellotaulun. Aika tarkasti suojasin, mutta kyllä sitä maalia oli mennyt tuohon lasiinkin, rapsuttelin sitten vaan puukon kärjellä ne pois.

  VastaaPoista