24.11.2011

Pilviprinsessa

Olen itse mekkohullu ja parhaiten viihdyn mekko päällä! Siitä syystä oon innostunut myös hirmuisesti ompelemaan mekkoja Lyytille. Heti kun sain pienen tytön rinnalle alkoi mekkoideat surrata päässä. Koska emme lapsen sukupuolta etukäteen tienneet, oli vaatehankinnat ollut aika sukupuolineutraaleja. Liivimekot on pikkutyttösillä niiiin söpöjä ja tosi helppoja sekä mukavia tehdä! Kaavan olen ihan omasta päästä kehitellyt ja siitäpä sitä voi sitten tarvittaessa suurennella ja pienennellä, lisäillä hihoja, yms.. Tämän suloisen pilvitrikoon tilasin Myllymuksuilta, samoin resori on sieltä. Ja pitäähän hienolla neitillä olla myös hiuskoriste ja tämän kasarihenkisen hikipannan ompelin tuosta samaisesta resorista. Siihen tulee mahdollisesti vielä joku nätti rusetti myöhemmin. 
Tässäpä neitonen niin kauniisti poseeraa:

Pilvitrikoosta syntyy ehkä seuraavaksi paita pojalle. Ja aplikointiakin ajattelin siihen kokeilla, tulokset näkyy sitten täällä ;)
Ja onpa muuten ihana herkutella aina joskus tällaisella iltapalalla. :) Tuossa keskellä on valkosinihomejuustoa, joka on aiiiivan taivaallista! Aivan lyömätön yhdistelmä tulee kun laittaa suolakeksin päälle tuota juustoa ja viinirypäleen. Njamskis! Kuvassa myös itsetehtyjä suklaatryffeleitä, joista kerron myöhemmin.

Touhukasta torstaipäivää sinulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti