27.8.2012

Kuvat on vinksin vonksin!

 Kylläpä taas kyrsii kun nämä kuvat ei käänny niinku pitäis. En ymmärrä mistä johtuu! 
Noh, ihan sama. Laitetaan sit kuvat tulemaan vaikka onkin vähän vinksallaan. 

Olen inspiroitunut! Siihen syypäänä on mun uusi ompeluhuone, joka helpottaa työskentelyä huomattavasti. Sisustustyö on vielä kovasti kesken ja asia hakee paikkojaan, mutta kyllä se pikkuhiljaa selkiytyy. 

Onkin siis tullut ommeltua aika paljon viime päivinä. Omille muksuille ihanuuksia sekä tilaustöitä. 
Jonkin verran oon myös saanut tehtyä valmiita tuotteita myyntiin. Olen kehitellyt uusia mekkomalleja sekä kivoja bodyja. 

Siinäpä olis Pikku-Karhulle uusia puseroita syksyyn. Ylimmäinen mustahihainen liikenneilo-paita on tehty tilauksesta toiselle pikku-veijarille.

Tämä setti on tehty tilauksesta lahjaksi pikku-tytölle. Liivimekossa kankaana tonttumetsä, jota sitten on leggareitten lahkeissakin. Sovituskuvia otin muutaman meijän pojun päällä, mutta hän oli niin hämillään kun mekko laitettiin päälle, että niitä kuvia ei viitsitä julkaista. Ei sitten teini-ikäisenä tykkää hyvää jos netin kätköistä löytyy mekkokuvia itsestään :D
Kangasihanuuksia syksyyn. Kyllä näistä herkkukankaista olis ihanaa ommella päivät pitkät kaikkia ihanuuksia. Mutta kylläpä sitä osaa arvostaa sitä pientä omaa hiljaista hetkeä, joka yleensä koittaa illalla/yöllä kun muut on hipsinyt nukkumaan. Silloin koneet surisee ja mieli lepää!

Pikku-Muru maistoi kangastussia! Hyvää tais olla. Ja ei onneks myrkyllistä..
Tällainen pussukka lähti tilaustyönä menemään kivalle asiakkaalle. Tulee pikku-koululaiselle kännykkäpussukaksi kaulaan. Kevyt vanulevy kankaiden välissä antaa vähän suojaa riehakkaammissakin leikeissä. Näitä on tulossa enemmänkin myyntiin.
Pieni rauhallinen hetki täällä menossa. Lyyti-neiti tekee hampaita ties miten monetta kuukautta ja nyt on kyllä jo kovin lähellä. Kivistää ja sattuu, kovasti itkettää. Nukuttu on vaan ihan minipätkiä ja kiukkua ja kitinää riittää. :( Mutta nyt neiti nukkuu aika tyytyväisenä, joten menen äkkiä alakertaan ja kokeilen josko ehtisin yhtä projektia aloitella. Mooooiii!

2 kommenttia:

 1. Voi apua miten hienoja ompeluksia sulla!! Toi pinkki mekko on niin supersuloinen että laita pala kangasta talteen, taidan tilailla sulta sellaisen kokoa 98. Mut palaan asiaan piakkoin toiveiden kera :)
  Sulla on täällä tosi hienoja kuvia, olipa ne sitten nurinperin tai ihan oikein päin. Kaikkihan saa muutenkin olla vähän vinksinvonksin kunhan vain on mukavata ;)
  Tsemppistä hammaskitinän kestämiseen niin äitille kuin tyttärellekin, terveisiä Lpr:sta :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuule sie, tuo kangas on aika finaalissa :( Sitä ei oo kuin enää pikkupaloja jäljellä. Jos oot kiinnostunut liivarista toisessa kuosissa, niin ole yhteyksissä, laitan sulle kangasvaihtoehtoja. Mutta jos tuo nimenomainen kuosi kiinnostaa, niin ilmoittelen jos sitä tulee lisää :)

  Joo, meillä on kaikki muutenkin vähän vinksin vonksin ja ehkä se tekeekin meidän elon täällä huvikummussa niin onnelliseksi.
  p.s. hammas oottelee vieläkin sopivaa puhkeamishetkeä..

  VastaaPoista