27.8.2012

Uusi ykkönen

Nimittäin suklaakakku-ykkönen. Uusi sellainen on nyt löytynyt.
Ystävä vinkkasi mua ihan mahtavasta Leila bakar- ohjelmasta. Ihastuin heti ja tallennukselle on taas seuraavat jaksot menossa. 
Testasin ohjelman ohjeilla tuollaista j-ä-r-k-k-y-t-t-ä-v-ä-n ihanaa suklaa-pekaanipähkinä-kakkua. Oli kyllä just niin mun makuun kun vain voi. Tuollainen paistettava juustokakku. Mmmmm, voisin ladella ylistyssanoja vaikka kuinka. Kannattaa kokeilla :)
Resepti löytyy täältä.

Huomenna koittaa sitten se kauan odotettu päivä; lähden nimittäin ystävän kanssa pikkulomalle Tukholmaan! 3 päivää mukavaa yhdessäoloa, juoruilua, ostoksia, kaupungin katselua, hyvää ruokaa ja koko reissun kruununa tietysti kauan odottamani konsertti, Coldplay! 
Ristiriitaisin tuntein lähden matkaan, ilolla ja innolla odotan, mutta tottakai pikkusen sydäntä puristaa olla muksuista erossa. Mutta nyt on ollut kyllä välillä niin väsyttäviä ja raskaita päiviä, joten tämä reissu tulee mulle todella tarpeeseen ja saan tästä taas voimaa niin paljon ja takaisin tulee entistä ehompi mamma, jonka pinna on kasvanut taas kilometrien mittaiseksi :) 

Kaikki viestittelijät, kommentoijat, kiiiitos ihanista viesteistä!! :) Vastailen niihin reissun jälkeen ajan kanssa. Palataan!

4 kommenttia:

 1. Voi valtava mikä kakku!! Toihan on ihan leipomotasoa, meleko kakkumestari olet :)
  Maailman parasta minilomaa, ihania hetkiä ja hermojen lepuutusta!

  VastaaPoista
 2. No höpsis sentään! Tuo kakku oli ihana ja aika helppotekoinen, ei tarvitse olla kakkumestari onnistuakseen ;)

  Kiitos! Loma tuli tarpeeseen ja oli tosi mukavaa. Vaan ei meinannut haleista tulla loppua kun kotiin pääsin murusten luo :)

  VastaaPoista
 3. Täällä vähä niinku odotellaan päivitystä ihanasta reissusta ;)

  Terkuin, Susku

  VastaaPoista
 4. Heheeee.. :) Tulossa on! Ehkä tänä iltana!

  VastaaPoista