1.10.2012

Arki on juhlaa!

Meijän mökissä tapahtuu kyllä koko ajan jotain, josta vois bloggailla. Mutta monesti kun se "rauhallinen" hetki koittaa, niin tulee usein istuttua ompelukoneen ääreen tai harrastettua jotain liikuntaa tai lösähdettyä vaan sohvalle. Tää tietokone ei vaan vedä puoleensa. Vaikka tämäkin on ihan super-hauskaa puuhaa :)

Arjesta saa pikkuripauksin tehtyä juhlaa. Kovin kummoisia se ei vaadi. En tiedä onko sitä puuhaa liikaakin, mutta sen voin sanoa, että meillä ei oo koskaan tylsää. Ikinä ei tarvii miettiä, että mitähän sitä tekis.Tämmösiä pussukoita on tullut surruuteltua. Kännykälle, kameralle, mille vaan.. :)


Pehemiän puojista sain testiin Majapuun ihania joustofroteita. Tykkään! Ylemmät kuvat lainattuja, alemmat omia! Napakka, mukavan tuntunen kangas. Hirmusia pesuja ei oo vielä takana, joten "kestävyydestä" en osaa vielä sanoa. Mut tuntuvat tosi kivan laatusilta. 

Karhulla Autokorjaamoa ja Lyytillä Apinapuuta. 
Ja kuten ensimmäisestä kuvasta voijaan huomata, uhmis päätti, ettei pipoa halua päässä pitää. :D Mut kyllä sitä kovasti on kuitenkin tän kuvauksen jälkeen käytetty.Mulla on superisti uusia kankaita ja kaikkee ompeluksia ja sisustusjuttuja ja muita rojekteja! Joten matskua tänne kyllä riittää. Täytyy vaan anoa enemmän tätä tietsikka-aikaa ;)

1 kommentti:

  1. Ymmärrän täysin, ettei ole tylsää tai tekemisen puutetta. Ihana blogi!

    VastaaPoista