27.10.2012

Ei enää kuukalainen

 Meijän pieni tirppana täytti tiistaina yhden vuoden. Ei ole enää kuukalainen (niinkuin isoveli on sanonut) vaan vuokalainen. Aamulla herätettiin neiti laululla ja vähän lahjottiinkin. Ikeasta löytyi aiemmin syksyllä tuommoinen ihana pastellinsävyinen kahvi-astiasto ja se oli ostettava. Sopii hyvin leikkiruokien kanssa. 
Synttäriaamun kunniaksi syötiin aamupalaksi mandariini-banaanirahkaa sängyssä. 

Siihen se ilo sitten aikalailla loppuikin, oli nimittäin neuvolakäynti heti aamusta ja piikkejähän siellä oli luvassa. 
Ai että pikkuista huuatti :( Ja melkoista kitinää oli pari päivää.


Tästä syntyi synttärilahja Lyytille. Kuvaa valmiista laitan myöhemmin, en nimittäin ehtinyt kuvata ennen käyttöönottoa ja nyt se on jo ihan sotkuinen kaikista rinnuksille tippuneista herkuista. 

 Tuollaista ihanan kuuraista maisemaa oon saanut ihastella aamuisin ompeluhuoneen ikkunasta.

 Ja työpöyvällä vallitsee hallittu kaaos, niinkuin aina :)

 Ihan huippua! Tänään saatiin lunta. Ja ihan reippaasti saatiinkin. 
Molemmat muksut oli ihan innoissaan. Pikku-Karhu tuskin muistaa viime talvea, on ollut ihan fiiliksissään lumesta vaan muumi-jaksojen perusteella ja Lyyti puolestaan vaan nökötti ja ihmetteli valkeaa ympäristöä. Sitten lähti konttaamaan kunnes kupsahti nokalleen hankeen. 

Kivvaa viikonloppua!!


3 kommenttia:

  1. Isot onnen toivotuksen vuosikkaalle :)

    VastaaPoista
  2. Paljon Onnea 1-vuotiaalle!! Äkkiä se aika vierähtää :) Ihanaa kun lunta satanut niin on vähän valoisampaa ja joulua saa alkaa odottelemaan :D

    VastaaPoista
  3. Äippä kiittää vuotiaisen puolesta :) Aika vierähtää hurjan nopeasti, välillä vähän liiankin.. mutta kun pysähtyy miettimään, niin kyllä tähän vuoteenkin on mahtunut niin paljon kaikkea ihanaa!

    VastaaPoista